Alex Karpovsky 48 let


Alex Karpovsky je americký režisér, herec, scenárista, producent a editor. Byl vychován v Newtonu, Massachusetts. Chtěl dosáhnout Ph.D. ve vizuální etnografii na univerzitě v Oxfordu, ale po dvou letech studia odešel. Později přiznal, že to byly pravděpodobně „nejlepší dva roky mého života."

Jako herce ho můžeme vidět v komediálním seriálu GIRLS (2012), kde hraje Raye Ploshanskeho nebo také hrál Martyho Greena ve filmu Coenových bratrů V NITRU LLEWYNA DAVISE (2013).


23.9.1975
Newton, Massachusetts, USA
Alex Karpovsky csfd

The Return of The Yuletide KidZvuk tichaBeing FrankHlavní kandidátRosyDen přítelkyňFits and StartsSidney HallThe Show About the ShowAve, Caesar!Jak se mi potopila střední školaZpěvák a komik7 Chinese BrothersBloomin Mud ShuffleDevil TownTired MoonlightHappy BabySummer of BloodAlmost in LoveGood NightThe Foxy MerkinsV nitru Llewyna DaviseGaybyMarvin, Seth a StanleyRed FlagRubberneckSleepwalk with MeSupporting CharactersOsamělá lesbo-ufounka hledá spřízněnou dušiWussBass AckwardsIncredibly SmallLovers of HateNábytečekBeeswaxHarmony and MeHole Story, TheCry Funny HappyAngelyneLarry, kroť seThe RideHomecomingGirlsDeadbeat


Aktualizace osobnostního profilu Alex Karpovsky: 2.11. 2023 18:42