Holley Fain 42 let


Holley je jednou z těch hereček, co se sice poměrně často někde objevují, ale zatím se jim ve světě šoubyznysu nepodařilo pořádně prorazit. Jelikož ji média nepovažují za příliš horké zboží, tak se o ní ani tolik nepíše. Tím pádem o ní na internetu kromě záznamů o kariéře nenajdete moc informací. Něco málo se ale přeci jen vyštrachat dá.

Ve svých pětadvaceti letech se pak přestěhovala do New Yorku v naději, že by se jí ve velkém městě snad mohlo podařit získat nějakou práci u filmu či televize. Našla si agenta a hned natočila krátký film BLINDERS, díky kterému se jí podařilo dostat se do jedné epizody seriálu 3 LIBRY. Do toho ale dál vystupovala v divadlech po celém východním pobřeží. V New Yorku si zopakovala svou roli ve FRANKOVĚ DOMOVĚ a v Bostonu si nazkoušela hru PRESENT LAUGHTER (s tou slavila takový úspěch, že se s ní o tři roky později dostala až na Broadway).

O rok později (2007) ji pak agent dohodil práci ve filmu ONE NIGHT. V tom bylo ale takových postav, že se mezi nimi Holley tak trochu ztratila. Sama ale ocenila práci na tomhle projektu, protože si alespoň mohla vyzkoušet, jak to u takové pořádné filmové produkce chodí, a navíc se seznámila se spoustou lidí z filmového průmyslu. V jednom ze své hrstky rozhovorů se Holley pousmála nad tím, že vůbec první scéna, kterou pro tenhle film natáčela, byla zrovna ta jedna masturbační, zatímco v té poslední zase s někým souložila.

V následujících letech přeskakovala z jednoho seriálu do druhého. Nejvíce na sebe asi upozornila svou roí Maureen van der Bilt v SUPER DRBNĚ, ale za zmínku stojí také její účinkování v DŽUNGLI RTĚNEK, v DOBRÉ MANŽELCE, MENTALISTOVI či bláznivé komedii na způsob SCRUBS jménem CHILDREN´S HOSPITAL. Až v roce 2011 ji Shonda Rhimes obsadila do CHIRURGŮ a tady vydržela celý rok – odešla z nich až na počátku deváté sezóny.


28.8.1981
Leawood, Kansas, USA
Holley Fain csfd

Elements of MatterForgetting the GirlFrontier, TheOne NightOsudová přitažlivostUndoneŠpinavej JohnZelenáčGod Friended MeThe ArrangementCloser: Nové případyThe Astronaut Wives ClubWicked CityKriminálka Las VegasMezi životem a smrtíNámořní vyšetřovací službaChirurgovéChildrens HospitalDobrá manželkaMemphis BeatZákon a pořádek: Zločinné úmyslyDžungle rtěnekSuper drbna


Aktualizace osobnostního profilu Holley Fain: 9.10. 2023 04:42