Jeff Perry 68 let


Jeff za svou kariéru vděčí starší sestře. Ta ho jako malého chlapce vzala na konkurz do role v divadelním představení Pirandellovy hry ŠEST POSTAV HLEDÁ AUTORA. Jeff okouzlil porotu, roli získal a do budoucna měl pěkně našlápnuto. Divadlo ale neopustil, ba naopak. Spolu s několika kumpány založil dnes již legendární chicagskou divadelní společnost Steppenwolf, se kterou je velmi úzce spojen například i známý herec John Malkovich, John Mahoney nebo Joan Allen.

Jeff je podruhé ženatý. Jeho první maželkou byla herečka Laurie Metcalfová, se kterou má dceru Zoe. V roce 1984 se spolu ale rozvedli. Podruhé se oženil s vedoucí castingů do CHIRURGŮ Lindou Lowyovou. S ní má druhou dceru Leah.


16.8.1955
Highland Park, Illinois, USA
Jeff Perry csfd

Nash BridgesSpeed of LifeProkletí Lizzie BordenovéZkouška ohněmChvilkové zatměníValley of Light, TheLidská skvrnaLanskyNebezpečné hrySmrt na EverestuKrálovská rybaPlaymakerNaked InstinctOběti lásky: Příběh Lolity z Long IslanduTělo jako důkazVrah z HeartlanduLife on the EdgeSoukromá záležitostStoryvilleTěžko splnitelné slibyŠvindlířiFinal Days, TheRoe vs. WadeTři uprchlíciSay Goodnight, GraciePamatuj si mé jménoSvatbaAlaska DailyNeskutečná AnnaŠpinavej JohnChirurgovéOne DollarSkandál


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Perry: 2.11. 2023 06:13