Eddie Deezen 66 let


Edward odmala toužil být bavičem. Co by dítě obdivoval komediantské ikony jako byli Charlie Chaplin nebo Jerry Lewis. Nestačilo mu však být třídním šaškem a po studiích odjel za svým snem do Hollywoodu.

Pro svůj vzhled brýlatého kluka a díky svým tradičním grimasám a „otravnému“ hlasu tak coby mladý muž ztvárnil celou řadu vedlejších rolí „otloukánků“ a „nerdů“ jako v případě klasického protiválečného snímku Válečné hry.

Úloha šprta se mu nevyhýbá ani při dabování animované tvorby. Mezi nejvýraznější patří Mandrak ze seriálu Dexterova laboratoř nebo postava Chytrolína ve známém rodinném fantasy Polární expres.

Pro svůj vysoký „nosový“ projev také často dabuje kačery a jiné kreslené „ptačí“ postavy.


6.3.1958
Cumberland, Maryland, USA
Eddie Deezen csfd

Co si přeji k VánocůmPolární expresDexter's Laboratory Ego TripNews TravelerThe Brave Little Toaster to the RescueAgent WC 40Computer Wore Tennis Shoes, TheMlčení šunekScooby-Doo: Arabské nociRock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšloTeenage ExorcistDan Turner, Hollywoodský detektivŠéf mafieHollywood Boulevard IIVampír z Beverly HillsWedding BandCritters 2Útok zabijáckých sexbombHappy HourPenězománieRiskantní sázkaWhoopee Boys, TheDelta PiSesame Street Presents: Follow That BirdA Polish Vampire in BurbankSurf IIThe Rosebud Beach HotelVálečné hryPomáda 2PosedlýDesperate MovesPůlnoční dobrodružství1941Champions: A Love StoryPaprsky smrti z vesmíruPomádaStar proti silám zlaKim PossibleMůj přítel MonkOswaldPigs Next DoorJohnny BravoThe Weird Al ShowŽivot s LouiemDexterova laboratořTimon a Pumbaa


Aktualizace osobnostního profilu Eddie Deezen: 11.11. 2023 23:01