Catherine, princezna z Walesu 42 let


Kate Middleton narozená jako Catherine Elizabeth Middleton nebo též známá jako královská Výsost vévodkyně z Cambridge se narodila 9. ledna 1982 v Readingu, Berkshire. Je manželkou prince Williama, vévody z Cambridge.

Na Univerzitě v St. Andrews se seznámila s princem Williamem. Jejich přátelský vztah postupem času přerostl ve vztah partnerský, přesto se v roce 2007 rozešli. Pár se k sobě vrátil v říjnu 2010, kdy se zasnoubili při návštěvě Keni. Britská královská rodina zásnuby oficiálně oznámila 16. listopadu 2010. Svatba se uskutečnila 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství. Dne 22. července 2013 se manželům narodil syn George Alexander Louis. V pořadí následnictví je princ George třetí.

Kate vystudovala dějiny umění, věnovala se i sportu, konkrétně tenisu, hokeji, dívčí košíkové a atletice. Ráda provozuje rekreační sporty, jako jsou turistika, tenis, plavání a plavba. Z kultury se věnuje fotografování a malování.


9.1.1982
Reading, Berkshire, England, Velká Británie
Catherine, princezna z Walesu csfd

Černá listinaNemocnice MercyZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiChic & Classic: Queen Elizabeth IIDress Like a DuchessMeghan & Kate: Women of WindsorPrince of Wales: King in WaitingThe Legacy of the Princess of WalesThe New Royals: William & CatherineWilliam & Kate: Becoming the Prince & Princess of WalesA Royal Guide to...Charles: Our New KingChic & Classic: Kate MiddletonHarry & Meghan: The Complete StoryHarry a MeghanKate Middleton: The Making of a QueenWilliam & Kate: Raising a Royal FamilyAlžběta II., nepřekonatelná královnaBecoming Princess DianaHarry & Meghan: The Price of FreedomKrálovská tajemstvíWilliam & Kate: Too Good to Be True?William a Kate - Královský pár budoucnostiA Berry Royal ChristmasKate v Meghan: Princesses at War?Meghan & Harry: A Royal Baby StoryDiana to Meghan: Royal Wedding SecretsMeghan Markle: From Hollywood to WindsorMeghan Markle: The First 100 DaysMáme jasnoThe Queen's Green PlanetWilliam a Kate: Královská svatbaWilliam a Kate: Královské zásnubyProslulé anglické stavbyVelká královská svatbaAlžběta II. - 90 let v 90 minutáchElizabeth at 90: A Family TributeKate Middletonová: Druhý dědicAristokracie zblízkaWilliam, Kate a GeorgeAlžběta a její premiéřiJejí Veličenstvo maminkaThe Diamond QueenWilliam a Kate: Královský příběh láskyConcert for DianaKorunovace britského králePoslední rozloučení s královnou Alžbětou II.Poslední rozloučení s princem PhilipemHollywood InsiderKrálovská svatbaKuningatar Elisabetin juhlaparaatiDish Nation


Aktualizace osobnostního profilu Catherine, princezna z Walesu: 27.11. 2023 13:36