Chris Evans 42 let


Chris Evans se narodil 13. června 1981. Jeho celé rodné jméno zní Christopher Robert Evans. Narodil se v Sudbury, Massachusetts v USA otci, zubnímu chirurgovi a matce tanečnici. Chris má tři sourozence – dvě sestry Shaunu a Carly a jednoho mladšího bratra Scotta. V roce 1999 vystudoval místní vysokou školu „Lincoln – Sudbury“. Po jejím vystudování navštěvoval univerzitu v New Yorku, ještě předtím než se stal hercem. Také po jejím ukončení odcestoval do New Yorku, kde se zajmal u castingové agentury o letní herecký program. To stejné léto potkal agenta, který mu následně pomohl se dostat k herectví těsně po vystudování vysoké školy.

Evans si měl možnost zahrát v několika hlavních rolích ve filmech PERFEKTNÍ SKÓRE (2004) a ve stejném roce v CELLULARU. Také účinkoval v pár nezávislých snímcích, kde bylo možno vidět Chrise z poněkud odlišné stránky. V dramatickém snímku LONDON (2005) ztvárnil vyšinutého narkomana. Ve stejném roce byl pak následně vybrán pro film FANTASTICKÁ ČTYŘKA (2005). Evans často vystupoval jako protějšek největším jménům v Hollywoodu, včetně Kim Basinger, Diane Lane, Scarlett Johansson a Donalda Sutherlanda. Proto se mu v roce 2005 přezdívalo jako „mužská superstar zítřka“ při vyhlášení cen „Young Hollywood Awards“. Na základě těchto rolí byl často zmiňován v celé řadě známých magazínů. Evans se nedávno představil ve dvou snímcích, kterými byl akční sci-fi film SUNSHINE (2007) a dále v roli Johnnyho Storma jako lidské pochodně v pokračování FANTASTICKÁ ČTYŘKA A SILVER SURFER (2007). V budoucnu ho můžeme očekávat v dramatu NIGHT WATCH (2008) spolu s Keanu Reevesem a také ve filmu THE LOSS OF A TEARDROP DIAMOND (2008).

Evans velmi dlouho chodil se svou partnerkou Jessicou Biel, ale jejich vztah se rozpadl v roce 2006 po pěti letech. Mezi jeho největší miláčky patří jeho bulldog jménem East. Mezi jeho oblíbené koníčky patří basketbal, malování a jak sám říká nicnedělání.


13.6.1981
Sudbury, Massachusetts, USA
Chris Evans csfd

BermudaLittle Shop of HorrorsGhostedObchodníci s bolestíRed OneRakeťákThe Gray ManFree GuyK zemi hleď!Avengers: EndgameCaptain MarvelNa nožeOperace BrothersAvengers: Infinity WarSpider-Man: HomecomingVelký darCaptain America: Občanská válkaAnt-ManAvengers: Age of UltronCaptain America: Návrat prvního AvengeraKdo věří na láskuNoc v New YorkuLedová archaThor: Temný světAvengersThe IcemanCaptain America: První AvengerCo ty jsi za číslo?VpichParchantiScott Pilgrim proti zbytku světaPushStreet KingsZtráta diamantové slzyBitva o planetu Terra 3DFantastická čtyřka: Silver SurferHolka na hlídáníSunshineŽelvy NinjaFantastická čtyřkaLondonNelítostná rasaCellularPerfektní skóreEastwickBulšitThe NewcomersScott Pilgrim jde na věcLokiDefending JacobRobot Chicken


Aktualizace osobnostního profilu Chris Evans: 6.12. 2023 08:19