Samara Weaving 32 let


Samara Weaving  - tahle výrazně modrooká Australanka s divokou blond hřívou se narodila 23.2.1992 v Adelaide. Podstatnou část dětství strávila v Asii, kde žila s rodinou v Singapuru, na Fiji a taky v Jakartě v Indonésii. Tam navštěvovala i základní školu.

O rok později získala místo v seriálu Home and Away kde od roku 2009 do roku 2013 ztvárnila postavu Indi Walker. Také postavu Peggy v thrilleru Mystery Road. Následovala menší role Heather v seriálu Ash vs. Evil Dead (2015/2016), což je jedna z dívek která se svými dvěma přáteli hledá místo k přespání v lese, nedaleko děsivé chaty, kde Ash svádí litý boj se zlem. V roce 2016 následují filmy jako Bad Girl kde Samara ztvárňuje vyšinutou Chloe, jež skrývá děsivé tajemství. Na 2017 plánovaná komedie Monster Trucks a horor Before Dawn.

Sam je nejen herečkou ale zároveň i modelkou pro australskou značku spodního prádla Bonds.


23.2.1992
Adelaide, South Australia, Austrálie
Samara Weaving csfd

200% WolfAzraelBorderlineVřískot 6BabylonChevalierNeuvěřitelný přítelG. I. Joe: Snake EyesChůva na zabití: Krvavá královnaLast Moment of ClarityPořádné pecky Billa a TedaKrvavá nevěstaZabiják proti své vůliChůva na zabitíMayhemTři billboardy kousek za EbbingemBad GirlMonster TrucksMystery RoadNo ActivityÚplně cizí lidéHollywoodSmilfPiknik na Hanging RockAsh vs Evil DeadOut of the BlueHome and AwayCharlie Puth - AttentionHollywood InsiderHollywood First Look FeaturesIMDb on the Scene - InterviewsThe Wright StuffTelethon


Aktualizace osobnostního profilu Samara Weaving: 19.1. 2024 11:07