Matthias Schweighöfer 43 let


Matthias Schweighöfer se narodil ve Východním Německu ve městě Anklam. Vyrůstal v herecké rodině a brzy už také věděl, že jeho kroky budou směřovat před kameru. Jeho rodiče, divadelní herci Gitta Schweighöferová a Michael Schweighöfer, ho často brali na jejich zkoušky a později již na střední škole v Chemnitzi navštěvoval školní dramatický kroužek. Když odmaturoval, odešel do Berlína, kde stále žije se svou přítelkyní (střídavě žije také v Paříži). Do své první role byl obsazen ve filmu RAUS AUS DER HAUT (1997) (TV), který režíroval Andreas Dresen.

Matthias Schweighöfer je považován za jednoho z nejžádanějších mladých německých herců současnosti. Matthias mluví, kromě němčiny, také plynule anglicky a francouzsky. Hraje na klavír a na housle.


11.3.1981
Anklam, Neubrandenburg, Východní Německo
Matthias Schweighöfer csfd

Family SwitchOppenheimerRachel Stoneová: Sázka na SrdceThe PricePlavkyněArmáda lupičůArmáda mrtvýchHinterlandHnutí odporuBez věcí nad věcíHot DogKurskZavařovačka životaJak napálit bankuNejkrásnější denRobinson Crusoe: Na ostrově zvířátekChůvákIrre sind männlichOtcem na poslední chvíliFrau EllaKohout na víně 2SchlussmacherZajíček Bezušáček a ušaté kuřeRussendiskoRubbeldiekatzSchmidt & SchwarzWhat a Man3faltigVždy připraven!Kuře s ušimaMein Leben - Marcel Reich-RanickiMust Love DeathNoční vlakZátoka pirátůDer ArchitektRudý baronValkýraDas Wilde LebenEin spätes MädchenFata morgánaZajíček bez oušekDer blaue AffeLuluKombat SechzehnModrooká PollySchillerBaalKalter FrühlingSrdeční zástavaDie Klasse von '99Hamlet_XSoloalbumDie Freunde der FreundeNachts im ParkStrach.comBabykram ist MännersacheHerz über KopfVorspiel mit NachspielFreundeKüss mich, Frosch


Aktualizace osobnostního profilu Matthias Schweighöfer: 31.10. 2023 16:34