Gavin O'Connor 60 let


Gavin O’Connor rodák z Long Islandu, New York už jako malý chtěl být filmařem a jeho sny se naplnily. Po vystudování University of Pennsylvania začal jako spisovatel a producent. Svůj režijní debut měl v krátkém filmu BET (1992). Později v letech 1995 Gavin natočil snímek COMFORTABLY NUMB, ale během festivalu v Cannes film propadl.

Po celosvětovém nadšení z filmu TUMBLEWEEDS, Gavin a jeho bratr Greg založili společnost Solaris. Později v roce 2004 přišlo na obrazovky něco neuvěřitelně silného a úchvatného, co právě Gavin O’Connor dokázal natočit a to film MIRACLE. Sportovní hokejové drama odehrávající se v letech 1980 během studené války mezi USA a Ruskem. Film odehrávající se v Olympijském prostředí v Lake Placid, především na ledě. Poté přišlo o čtyři roky později krimi drama HRDOST A SLÁVA, v hlavní roli s Edwardem Nortonem a Collinem Farrellem. V tuto chvíli Gavin natáčí další filmy se stejným cílem... uspět a to WARRIOR a SUNNY AND 68.


24.12.1963
Long Island, New York, USA
Gavin O'Connor csfd

FastCesta zpátkyPistolnice JaneZúčtováníOnly HumanCinnamon GirlWarriorHrdost a slávaThe PrinceHokejový zázrakMurphy's DozenToulavé botyComfortably NumbSedm sekundTakoví normální AmeričanéClubhouseAmerican StandoffBet, TheTady to musí býtIrská stopaSkleněný důmRásaí na GaillimheGalactik FootballStardustIn Search of Ted DemmeSource of Pride: The Making of 'Pride and Glory'Hollywood InsiderIMDb on the Scene - Interviews


Aktualizace osobnostního profilu Gavin O'Connor: 1.11. 2023 02:46