Mike Epps 53 let


Narodil se 18. listopadu 1970 v Indianapolis, ve státě Indiana. Má celkem 5 sourozenců a vychovávala ho jen jeho maminka. Už jako dospělý se zúčastnil stand-up comedy soutěže a úspěch, který sklidil mu dodal odvahy vydat se do Atlantidy budovat vlastní jméno. Vstoupil do Comedy act Theather a v jeho 21 letech ho majitel poslal do New Yorku, kde ho vzali do slavné Def Comedy Jam.

Od roku 2001 se naplno začíná věnovat filmům a hned první v pořadí DR.DOOLITLE 2(2001) byl úspěchem mezi rodinnými komediemi. Následuje KDO HULÍ, TEN UMÍ (2001). O rok později v BENJAMINS (2002) po boku Ice Cuba, ze kterých se zatím stali přátelé. DALŠÍ HROZNEJ PÁTEK (2002), kde je opět po boku Ice Cuba to jen dokazuje.

K dalším významným rolím patří třeba POKUŠENÍ (2003) a HÁDEJ KDO (2005). Nejlépe hodnocený snímek, v jakých si zatím zahrál byl RESIDENT EVIL - ZÁNIK (2007).


18.11.1970
Indianapolis, Indiana, USA
Mike Epps csfd

Madame WebThe UnderdoggsYoung. Wild. FreeZ jiného těstaOn the Come UpThe House Next Door: Meet the Blacks 2Richard Pryor: Is It Something I Said?Jmenuju se DolemiteThe Cat and the MoonThe Last Black Man in San FranciscoThe TrapTroop ZeroLove JackedPravidla pomstyPřání smrtiSuper podvodUncle DrewKde jsou prachy?Meet the BlacksNinaPadesát odstínů černéTerm LifeWhat Are the Chances?BessieMike Epps: Don't Take It PersonalStealing CarsSchool DancePařba na třetíStará křivdaMac & Devin Go to High SchoolZáblesk slávyVelký skokLove Chronicles: Secrets RevealedRychlejšíŠťastný losLeváciMike Epps: Funny BidnessMike Epps: Under Rated... Never Faded & X-RatedPařba ve VegasSněhová nadílkaHancockLovecká sezóna 2V rytmu souluVítej domaPokerový králResident Evil: ZánikZ vězení do éteruNěco novéhoHoneymoonersRoll bounceResident Evil: ApokalypsaStill 'Bout ItNejhledanější v MalibuPokušeníBenjaminsDalší hroznej pátekDr. Dolittle 2Kdo hulí, ten umíUltimátumVnadidlo


Aktualizace osobnostního profilu Mike Epps: 31.10. 2023 04:10