Todd Williams


Todd Williams III. se narodil v Queens, NY, 11. září 1977. O hereckou kariéru začal usilovat, ještě když studoval na manhattanské střední škole Talent Unlimited High School. Jelikož ale chtěl mít nějaký záložní plán, rozhodl se prozkoumat svá další umělecká nadšení, takže jakmile odmaturoval, přihlásil se na obor ‚hudební průmysl' na newyorkské NYU (New York University). Nebyl však spokojen, proto NYU opustil a zaměřil se na svou hereckou kariéru naplno.

V roce 2005 se přestěhoval do Los Angeles, a zajistil si spoustu rolí v seriálech, v nichž hostoval - KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA MIAMI, THE GAME. K tomu navíc získal další hlavní roli v nezávislém snímku THE LAST STAND. Také ztvárnil Connora Jordana ve čtvrté řadě UPÍŘÍCH DENÍKŮ a po dvou sezónách v OCHRANĚ SVĚDKŮ začal pravidelně vystupovat v seriálu CHICAGO: ZÁKON ULICE, který měl premiéru 7. února 2011.

Todd Williams csfd

If Not Now, When?Silver SkiesSan AndreasSuperman se vracíThe Last StandLiftAll RisePanikaHráčiZáchranáři L. A.Dobré mravyVlčí mláděTým ŠkorpionDevious MaidsMyšlenky zločinceSběratelé kostíUpíří deníkyChicago: Zákon ulice


Aktualizace osobnostního profilu Todd Williams: 19.4. 2024 16:13