Martín Karpan 49 let


Carlos Martin Karpan je argentinský herec. Studoval obor filmová režie na univerzitě v Buenos Aires, ale uvědomil si že ho režírování nebaví. Rád se zúčastňuje karnevalů v hlavním městě Argentiny. Na střední škole účinkoval ve školních představeních. Po střední se rozhodl, že vysokou školu studovat nebude a chtěl se začít věnovat herectví. Často se maskuje, aby ho na ulici nikdo nepoznal. Jeho otec byl také herec a matka neměla zaměstnání.

V telenovele De Corazón poznal herečku Florencii Peña, se kterou chodil čtyři roky. Potom se seznámil s Carolinou Gómez – bývalou miss Kolumbie a také se rozešli. Díky natáčení La viuda de blanco se oženil s Zharick Leon a mají spolu syna Luciana, ale po dvou letech se rozvedli.


3.6.1974
Villa Del Parque, Buenos Aires, Argentina
Martín Karpan csfd

Doble¿Y dónde está el bebé?No muertosMomentos robadosNa konci rájeLa viuda NegraEl secretarioKdabraPravá tvář vášněNuevo rico, nuevo pobreLa Viuda de BlancoEl cuerpo del deseoTe voy a enseñar a quererDarované srdceAmor latinoCalientesLos buscas de siemprePrimiciasComo vos & yoGasolerosDe corazónSueltosAprender a volar¿Quién es Alejandro Chomski?


Aktualizace osobnostního profilu Martín Karpan: 18.3. 2024 06:39