Michal Jagelka 47 let


Dabér, moderátor a herec Michal Jagelka se narodil roku 1977 v Praze, v níž žije dodnes. V roce 1992 - 1999 úspěšně vystudoval na pražské konzervatoři hudebně dramatický obor, kde byl vyučován např. Ladislavem Frejem či Hanou Maciuchovou. Mezi jeho záliby patří politika, cestování, příroda, hudba a divadlo.

Před kamerou se poprvé objevil v roce 1994 při moderování VEGY na ČT. V roce 1998 začal pracovat v radiu ZLATÁ PRAHA, kde moderoval různé pořady. V lednu 2002 spolupracoval přes 2 roky s televizí Prima, kde působil jako moderátor motoristického magazínu Autosalon. V srpnu 2004 mu nabídla televize Nova moderování pořadu Snídaně s Novou, u kterého zůstal 2 roky.

První roli dostal v pohádce od Svatavy Simonové O MODRÉM PTÁČKU. Další vedlejší role dostával ve filmech SJEZD ABITURIENTŮ, KAMEŇÁK A HVĚZDA ŽIVOTA. Hrál také v několika seriálech jako např. NOVÁCI, HOSPODA nebo ULICE.


17.4.1977
Praha, Československo
Michal Jagelka csfd

Reklama na VánoceKameňákSjezd abiturientůZ pekla štěstíHvězda životaO modrém ptáčkuMísto zločinu České BudějoviceBoží mlýnyModrý kódMísto zločinu OstravaKrejzoviPřípady 1. odděleníUliceNa lavici obžalovaných justiceHospodaNováci13. komnataK Pacifiku přes Coast MountainsČeské milováníSmrt HippodamieAž budeš staršíJoker ShowV českém zněníTalkshow Vítka MartinceŽivot na houpačceAféry - neuvěřitelné životní příběhyKolotoč v kuchyniMůžu dál?Gondíci s. r. o.Volejte CibulkoviVšechno nebo nicKurňa, co to je?Sejdeme se na CibulceZázraky přírodyNikdo není dokonalýZlatíčkaSnídaněMagion


Aktualizace osobnostního profilu Michal Jagelka: 19.4. 2024 22:33