Judith Godrèche 52 let


Judith Godréche se narodila 23.3.1972 v Paříži a jejími rodiči je psychoanalytik a psycholožka. Jako čtrnáctiletá opustila domov, protože toužila po nezávislém životě. Před kamerou debutovala úlohou dospívající dcery Nickie v psychologickém rodinném melodramatu PŘÍŠTÍ LÉTO. Poprvé na sebe výrazně upozornila titulní rolí nezletilé Juliette, která se zamiluje do staršího muže, otce svého přítele, ve filmu PATNÁCTILETÁ DÍVKA.

Dále jsme si ji mohli všimnout v dramatu TEKOUCÍ PÍSEK, kde si zahrála s Michaelem Cainem a Michaelem Keatonem, nebo v méně známé komedii BIMBOLAND po boku Gérarda Depardieu. Mezi menší role patřily filmy KLÍČ K LÁSCE, ERASMUS A SPOL., RŮŽOVÝ PANTER 2 a v TV jsme mohli vidět film CHCI SE LÍBIT (2005), kde ztvárnila jednu z hlavních rolí.


23.3.1972
Paříž, Île de France, Francie
Judith Godrèche csfd

Když promluvilaVýstupUnder the Eiffel TowerThe OvernightZimaChez nous c'est trois!StokerNízkonákladovkaUmění milovatHolidayProfesionální manželkaToutes les filles pleurentAlbert SchweitzerRůžový panter 2Udělej mi radostHome Sweet HomeNechci, abys odešlaChci se líbitTu vas rire, mais je te quitteFrance BoutiqueTekoucí písekErasmus a spol.Parlez-moi d'amourKlíč k lásceEntropyBimbolandMuž se železnou maskouLe Rouge et le noirNevinné krutostiRošťák BeaumarchaisJeden život ve dvouGrande petiteTangoUne nouvelle vieEmma ZunzováFerdydurkeParis s'éveilleLa DésenchantéeSonsBouřné létoLa Fille de quinze ansLa MéridienneLes MendiantsLes Saisons du plaisirPříští létoIcon of French CinemaZdravotní policieCuentos de BorgesParis dernièreLa Petite MortL'Aube à l'enversJanela IndiscretaCinémasLa grande librairieRencontres de cinémaJour de fêteSalut les TerriensCafé Picouly


Aktualizace osobnostního profilu Judith Godrèche: 22.2. 2024 00:48