Milan Peroutka ml. 34 let


Milan Peroutka je synem bubeníka rockové skupiny Olympic Milana Peroutky a spisovatelky Ivany Peroutkové. V dětství navštěvoval dramatické kroužky a účastnil se různých divadelních přehlídek. Nevyrůstal sám, neboť má dva sourozence.

Jako herec se mihnul v několika českých seriálech např. Ulice, Kriminálka Anděl, Modrý kód nebo Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnil medika Jonáše. V roce 2017 se zúčastnil televizní show Tvoje tvář má známý hlas, kde mimo jiné ztvárnil např. Petra Muka, Enriquea Iglesiase, Michaela Jacksona, Eda Sheerana nebo Amy Winehouse. Milan nakonec skončil na druhém místě.

Milan je nezadaný. Snaží se co nejvíce soustředit na kapelu Perutě, proto soukromí zatím neřeší.


24.3.1990
Praha, Československo
Milan Peroutka ml. csfd

Špindl 2FotografRo(c)k podvraťákůMísto zločinu České BudějoviceNemocnicaOrdinace v růžové zahraděModrý kódVyprávějKriminálka AndělHorákoviUlice13. komnataOlympic slaví 55 letNejsledovanějšíMilan Peroutka & Perutě: V bouřiMilan Peroutka & Perutě: Na perutíchMilan Peroutka & Perutě: SvítáníPerutě - Žij a tancujONEMANSHOW Foundation: Cizí zeďPerutě - Druhej břehPerutě - SofieGENERACE O - Společný světMilan Peroutka - Bez tebe je mě jenom půlSummer All Stars - Léto lásky ft. SlzaMilan Peroutka feat. Honza Peroutka - Tančíš samaPerutě - Postavím kolem nás zeď


Aktualizace osobnostního profilu Milan Peroutka ml.: 15.11. 2023 21:35