Branka Katič 54 let


Branka Katic se narodila 20.1.1970 v Bělehradě, v tehdy Socialistické federativní republice Jugoslávie. Po vystudování Akademie dramatických umění se začala naplno věnovat herectví. V televizi se objevila poprvé ve čtrnácti letech. Kromě filmu a seriálů se věnovala i divadlu ve městech Subotica, Novi sad nebo Bělehrad.

Prosadila se i mezinárodně, například filmy WARRIORS (1999), IM JULI (2000), BREAKING AND ENTERING (2006) nebo PUBLIC ENEMIES (2009). Kromě toho si zahrála i v několika zahraničních seriálech. Za svoje výkony si vysloužila několik uznávaných srbských ocenění.

V současné době je vdaná za britského režiséra Juliana Farina, se kterým má dva syny - Louise a Joea. Neznamená to však, že by na svojí rodnou zem zanevřela. Stále se objevuje jak v domácí, tak i zahraniční produkci. Kromě hereckého umění vyniká i svou krásou.


20.1.1970
Beograd, Srbija, Jugoslávie
Branka Katič csfd

Praznik radaKingsman: První miseNije loše biti čovekNeprožité životyApsurdni eksperimentCaptain America: Návrat prvního AvengeraFalsifikátorMöbiusMuž, který chtěl žít svůj životŽena se zlomeným nosemVeřejní nepřáteléThe EnglishmanDveře dokořánHG Wells: War with the WorldLáska a jiné průšvihyPad u rajByronJagoda u supermarketuDalších deset minut II.Deník Anne FrankovéV červenciVálečníciRaneZla ženaČerná kočka, bílý kocourHezké vesnice hezky hoříTamna je noćÚkladná vraždaBiće boljeSlatko od snovaNiko nije savršenOsmeh Margaret JursenarBulevar revolucijeCrni bombarderDevojka s lampomDezertérNejsme andělé aneb Potíže s miminkemPolicajac sa Petlovog brdaS muži to není lehkéBunarU klincuAdvokadoCleaning UpGrupaUjka Novi HorizontiNovineAmerická odyseaTy, já a apokalypsaObchodní dům ParadiseRudá vdovaBlackout


Aktualizace osobnostního profilu Branka Katič: 1.11. 2023 00:36