Catherine Mary Stewart 65 let


Rodným jménem Catherine Mary Nursall se narodila v Edmontonu v kanadské provincii Alberta. Catherine pochází z významné akademické rodiny. Předtím, než odešla do důchodu, její matka Mary byla fyzioložkou a její otec Ralph byl významným mořským biologem na University of Alberta. Její bratr Allan je ředitelem vědeckého centra Science North v Sudbury (Ontario) a reportérem vědeckého magazínu Daily Planet a její druhý bratr John je spisovatelem, který také sám produkoval a režíroval několik dokumentů. Než aby šla Catherine ve šlépějích svých rodičů, zvolila raději zcela jiný směr. V sedmi letech začala tancovat a brala to velmi vážně. V 16 letech se stala členkou profesionální taneční společnosti a vyjela s ní na turné po Blízkém východě a Evropě. V 19 letech se přestěhovala do Londýna, aby podpořila svou kariéru. Během následujícíc dvou let se kromě tancování věnovala také studiu divadla, zpěvu, dialektů apod. a pokračovala v komerční práci.

Catherine ale v průběhu své herecké kariéry neztvárňovala pouze komediální role. V roce 1999 si zahrála halvní roli v thrilleru JAKO HROB, ve kterém ztvárňuje ženu, která se ujala dětí své sestra, neboť ta byla obviněna ze špionáže. O rok později jsme ji mohli vidět v mysteriózním thrilleru PŘÍRUČKA PRO VRAHA (v originále THE REAPER). V roce 2007 pak o sobě znovu dala vědět v dramatu THE GIRL NEXT DOOR podle knižní předlohy Jacka Ketchuma, které vypráví příběh o mladém děvčeti utýraném k smrti. O rok později jsme ji zaznamenali v hororovém thrilleru THE ATTIC a v roce 2009 ji můžeme vidět v romantické komedii LOVA N´DANCING.

V září roku 1983 se provdala za Johna Findlatera, ale jejich manželství skončilo po dvo letech rozvodem. Jjeím druhým manželem, se kterým žije doposud, se stal Richard Allerton. S Richardem má Catherine dvě děti: syna Connora a dceru Hannu Mary.


22.4.1959
Edmonton, Alberta, Kanada
Catherine Mary Stewart csfd

Pět dní do láskyWhen We Dance the Music DiesDeck the HeartRock and Roll ChristmasImitation GirlLáska na víněHero of the UnderworldAmeriQuaThe Husband She Met OnlineClassRising StarsVánoční sníhLáska a tanecUtajený zločinNejlepší léto mého životaTíživé svědomíNa mušceTajemství mé dceryThe Girl Next DoorZákeřné dvojčePříručka pro vrahaJako hrobFanynka číslo jednaZrádná minulostSamurai CowboyHavárie v ArktiděMořský vlkJasnovidecThe Witches of EastwickCafe RomeoPerfect HarmonyFollow Your HeartProject: Tin MenNa pokraji smrtiPassion and ParadiseVíkend u BerniehoZdivočelý světDudesNightflyersVražda podle předlohyŽivot s kapelouAndroidyDarebákMidas ValleyPoslední hvězdný bojovníkWith Intent to KillZkázonosná kometaA Killer in the FamilyThe Beach GirlsNoční dravciJablkoPowder HeadsZákon a pořádekNemocnice New AmsterdamDeath's DoorVšemocnýVe službách FBI


Aktualizace osobnostního profilu Catherine Mary Stewart: 25.3. 2024 01:47