Arie Verveen 57 let


Arie Verveen je irský herec především charakterových vedlejších rolí.

Krátce na to se stěhuje do New Yorku, na dobrovolnické bázi pracuje v Actors Studio a šest měsíců byl pravou rukou a asistentem Arthura Penna. Podílí se na produkci a tvorbě několika nezávislých a studentských filmů a plný úvazek u Actors Studia získává díky filmu Caught.

Jeho filmovým debutem v hlavní roli byl právě snímek CAUGHT /1996/, kde ztvárnil postavu Nicka spolu s Edwardem Jamesem Olmosem a Marií Conchitou Alonso. Tato role mu vynesla cenu Sattelite Award pro mimořádný herecký výkon v kategorii nováčků a cenu Independent Spirit Award pro nejlepší herecký filmový debut.

Mezi jeho poslední celovečerní filmy můžeme zařadit akční krimi drama s Brucem Willisem FIRE WITH FIRE /2012/ - role Darrena, mysteriózní thriller s Brittany Murphy ACROSS THE HALL /2009/ - roleLucase či drama BOILER MAKER /2008/ - role Flexe s Johne Savagem. V krimi seriálu SONS OF ANARCHY /2008-současnost 2014/ ztvárnil v 11 epizodách postavu Liama O'Neilla.


28.9.1966
Irsko
Arie Verveen csfd

Saturday in the ParkTao of SurfingBez únikuNezahrávej si s ohněmPokoj naprotiĎábelský kokteilSuspectSin City - město hříchuBriar PatchDescendantHříchRed Roses and PetrolCabin FeverPadreNespoutaníZabijáciTenká červená linieV pastiClouds of MagellanZákon ganguOdložené případySpiknutíDead Bones


Aktualizace osobnostního profilu Arie Verveen: 31.10. 2023 10:34