Cerina Vincent 45 let


Cerina Vincent, herečka a spisovatelka italského původu se narodila v Las Vegas, kde v roce 1996 vyhrála Miss Nevada Teen USA, odkud postoupila do Miss Teen USA a probojovala se až do finálové patnáctky. Věnovala se též tanci, od kterého přešla k hraní.

V současné době se Cerina kromě hraní věnuje také psaní. Je spoluautorkou článků o životních stylech v internetovém magazínu „The Huffington Post“ a velmi úspěšné knihy „How to eat like a Hot Chick“. Napsala také několik televizních pilotů a hororových scénářů, za něž si vysloužila pojmenování „scream queen“. Její poslední scénář „Adrenaline“ je již v produkci.


7.2.1979
Las Vegas, Nevada, USA
Cerina Vincent csfd

Legend of the White DragonThat's a WrapThe Next Big HitVražedný talentKilling EleanorMy Daughter's Psycho FriendBring Me the Head of Lance HenriksenThe Work WifeBroken MemoriesHříčky přírodyTagTales of HalloweenPřekvapivé dědictvíAmputaceChasing HappinessComplacentMoniKaLáska a nedůvěraToxicUnderground Entertainment: The MovieKaždý má svůj senSmrt má svůj stylKaždý chce být ItalManchildNávrat do domu hrůzyLetní snySedm mumiíStopy zlaDuch podzemíIt WaitsMezi mužem a ženouMurder-Set-PiecesCabin FeverBulšitPower Rangers Lost Galaxy: Return of the Magna DefenderStrach přichází potichuNámořní vyšetřovací služba L. A.Život uprostředCalifornicationWorkaholicsMike a MollyGary UnmarriedDva a půl chlapa


Aktualizace osobnostního profilu Cerina Vincent: 22.3. 2024 05:18