Paul Blackthorne 55 let


Televizní a filmový herec, který se narodil v Anglii ve městě Wellington. Na televizní scénu se dostal poprvé prostřednictvím televizních reklam. Díky prvnímu reklamnímu úspěchu si jej poprvé vytáhli na stříbrné plátno roku 1998 do role Liama McGregora v seriálu PEAKE PRACTICE, kde si zahrál pouze malou 4 - epizodní roli. Za necelé dva roky následoval jeden z jeho větších hereckých úspěchů, když si zahrál ve světově úspěšném seriálu 24 HODIN hlavní zápornou postavu 3. série Stephena Saunderse.

Za svůj život byl dvakrát nominován na cenné sošky, roku 2002 na cenu Popular Award a Screen za roli Kapitána Andrewa Russella ze seriálu LAGAAN: ONCE UPON A TIME IN INDIA, kde vyšel dvakrát naprázdno.


5.3.1969
Wellington, Shropshire, England, Velká Británie
Paul Blackthorne csfd

Pierre the Pigeon-HawkMargrete - královna severuDaisy WintersDark AscensionNávrat blbýho a blbějšíhoLiga spravedlivých: ZánikSpecialFour Corners of SuburbiaUntitled Secret Service ProjectLagaan - tenkrát v IndiiTruth Game, TheRhythm & BluesRiskantní známostHome InvasionArrowThe InBetweenFlashLegendy zítřkaKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Paul Blackthorne: 5.11. 2023 09:41