Billy Campbell 64 let


William Oliver „Billy“ Campbell se narodil 7. července 1959 v Charlottesville, Virginia, USA. Americký filmový a televizní herec navštěvoval Western Albemarle High School.

Billy Campbell byl druhou volbou producentů seriálu STAR TREK: THE NEXT GENERATION (1987) do klíčové role Williama Rikera, která nakonec připadla herci Jonathanu Frakesovi. Později se objevil jako hostující hvězda ve druhé epizodě THE OUTRAGEOUS OKONA (1988). Herec se výborně hodí do rolí darebáků, důkazem je role vysokoškolského profesora obviněného ze znásilnění studentky v epizodě seriálu LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT vysílané v roce 2004. Dále hrál sériového vraha Teda Bundyho v TV story - THE STRANGER BESIDE ME (2003) a v epizodě seriálu THE SHARK (2007) se snaží zprostit obvinění ze sériových vražd.

Sympatický herec byl v roce 2000 zařazen časopisem The People mezi 50 nejkrásnějších lidí světa. Billy Campbell je ragby nadšenec, hrál ve známých klubech ragby v Chichagu a Santa Monice. Jako dobrovolník spolupracuje v projektu YSF, který se věnuje vývoji gramotnosti, sebevyjádření a sebeúcty na základních školách.


7.7.1959
Charlottesville, Virginia, USA
Billy Campbell csfd

NarvikTrol10 Things I Hate About LifeDeliriumDvojnásobná vražedkyně Lizzie BordenováRed KnotThe ScribblerCopperheadThe DisappearedTlusťoch válíAlmost KingsAsteroid KassandraRevolutionMěsto duchůOkruhTrávaBohové a generálovéCizinec po mém bokuCMT 40 Greatest Women of Country MusicDostThe Rising PlaceNa počátkuMax QPondělí po zázrakuSoukromá válkaAutomatic AvenueDruhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a BalúLast Chance LoveMennovo svědomíMilenecký uzelMrazivé rovnicePast Into PresentOut TherePod bláznivým měsícemGettysburgThe Night We Never MetDraculaRocketeerFormule životFirst StepsDžungle apokalypsyF.B.I.AmmoStar Trek - FenoménCardinalThe Rocketeer


Aktualizace osobnostního profilu Billy Campbell: 30.10. 2023 23:28