Tommy Davidson 60 let


Thomas Davidson se narodil 10. listopadu roku 1963 ve Washingtonu D.C v USA. Je to americký komik a televizní herec. Ve dvou letech byl adoptován pečovateli Kavkazkého původu. Poté co vyšel střední školu v Marylandu začal chodit na univerzitu District of Columbia ve Washingtonu zde ale moc dlouho nevydržel. Vydal se na dráhu komika. Vystupoval v mnoha kabaretech a klubech po celém regionu, zkusil také divadlo Komediálního umění ve kterém se setkal s Robertem Townsendem. Jeho první hlavní výstup byl v seriálu IN LIVING COLOR (1990), zde si zahrál v mnoha rolích mezi které patří hlavně napodobování slavných osobností jako je Michael Jackson, Sylvester Stallone nebo americký prezident Barack Obama.

V poslední době se více zaměřuje na povolání komika, ale občas si zahraje v nějakém filmu. Mezi jeho poslední patří BLACK DYNAMITE (2009), zde hrál roli pomocníka hlavní postavy pod přezdívkou Cream Corn.


10.11.1963
Washington, District of Columbia, USA
Tommy Davidson csfd

The Outlaw Johnny BlackMiracles Across 125th StreetFrat PackFury of the Fist and the Golden FleeceŽraločí tornádo 4C'mon ManDance FuČernej DynamitThe Proud Family MovieHledání zbloudilé dušeJů, vona je chlapSanta kdo?Síla klamuPros and ConsDivoká WooLáska na černoPlump FictionAce Ventura 2: Volání divočinyA Cool Like That ChristmasCB4: Cesta ke slávěPouze obchodRodinka Pyšných: Hlučnější a pyšnějšíSousedstvíBlack Dynamite: The Animated SeriesEverybody Hates ChrisThe Proud Family


Aktualizace osobnostního profilu Tommy Davidson: 1.11. 2023 17:19