Eric Johnson 44 let


Eric Johann Johnson je kanadský herec známý především pro roli Whitneyho Fordmana ve sci-fi seriálu Smallville, nebo detektiva Luka Callaghana v policejním dramatu Rookie Blue.

Eric Johnson také částečně namluvil hlas fiktivní postavy Sama Fishera v počítačové hře od tvůrců Ubisoftu "Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist".

V roce 2004, si Eric Johnson vzal spisovatelku a producentku Adriu Budd. Mají spolu dceru, kterou pojmenovali Calla Prairie.


7.8.1979
Edmonton, Alberta, Kanada
Eric Johnson csfd

Milion mil dalekoRehabZmizení v Clifton HillNebezpečná laskavostPadesát odstínů svobodyPadesát odstínů temnotyValentine Ever AfterAch, ty VánoceUnesený detektivBouře meteorůPaní Zázračná na ManhattanuTajemná chůvaEverestHodina duchůLíbánky s matinkouPoslední den na obzoruČiny a sláva 3: RozděleníFalcon BeachMarkerRodinný přítelČiny a sláva 2Moje sestra vlkodlak 2TyranosarieČiny a slávaBang, bang, seš mrtvej!Borderline NormalTexas RangersDěti štěstíMedvěd a jáPohrdáníAtomový vlakDůkaz nevinyHeart of the SunOklahoma City: A Survivor's StoryLegenda o vášniRoad to Saddle RiverProlhané krásky: Prvotní hříchAmeričtí bohovéKondorVikingovéHudson a RexCaughtDrazí běloši


Aktualizace osobnostního profilu Eric Johnson: 5.11. 2023 08:24