Richard T. Jones 52 let


Richard Timothy Jones se narodil 16. ledna roku 1972 v Kóbe, na ostrově Honšú v Japonsku, ale vyrůstal v Carsonu v Kalifornii. Jeho matka se jmenuje Lorene Jones a pracuje jako počítačová analytička. Otec se jmenuje Clarence Jones, který jako bývalý profesinální hráč baseballu pracuje jako instruktor odpalů pro baseballový klub Cleveland Indians. Nyní jsou jeho rodiče rozvedení. Jones odmaturoval na římsko-katolické střední škole v Torrance v Kalifornii.

Mezi jeho první filmové role patří postava "voj. Jacksona Leroye" v komedii RENAISSANCE MAN (1994), kde si zahrál po boku Dannyho DeVita. Většího úspěchu však dosáhl až ve snímcích z roku 1997 v akčním mysteriozním thrilleru KISS THE GIRLS (1997), kde si zahrál po boku Morgana Freemana, a nebo v sci-fi hororu EVENT HORIZON (1997).

Jones hrál také v mnoha jiných úspěšných seriálech. Mohli jste ho také vidět v několika epizodách v seriálů ALLY McBEAL (1998) nebo JUDGING AMY (1999) a nebo v CSI: MIAMI (2006). V současnosti hraje postavu agenta FBI "Ellisna" v akčním dramatickém sci-fi seriálu TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (2007). Pracuje na dalších filmových rolích v hororovém thrilleru FINAL DESTINATION 4 (2009) a v dramatu PINNED (2009).

Se svojí ženou Nancy má nyní tři děti: Aubrey, Sydney a Elijah Ware, který v současnosti žije s Richardovou tetou Evelyn a strýcem J.R. Jones se oženil s Nancy Robinson v únoru 1996. Oba dva se již potkali dříve, před dvěma lety Nancy pracovala jako servírka v jedné restauraci v L.A. Jones je také duchovní presbyteriánské církve.v


16.1.1972
Japonsko
Richard T. Jones csfd

The Hard HitRound of Your LifeEdge of the WorldSanitatumThe PublicA Question of FaithAnother YouCHIPS: Bláznivá hlídkaSecrets of DeceptionRestored MeDiagnóza: ŠampiónDivoká dvojkaForgivenessCruGodzillaHear No EvilLyfe's JourneyLast Letter, TheLife of a KingAtlasova vzpoura: 2. částNote to SelfThe Great DivideCouncil of Dads, TheKing of the UndergroundSuper 8Caught in the CrossfireWhy Did I Get Married Too?15 Minutes of FameÚhel pohleduOrangesProč jsem se jen ženilTraci TownsendCutting RoomČasovaná bombaAutobusy mé sestryHádej kdo?CollateralKlíč k vražděParadisePerfektní servisFull-Court MiracleBook of Love: The Definitive Reason Why Men Are DogsDruhá řadaGPůlnoční míleTelefonní budkaDvojníkPřežít kriminálDirty Down Under... Up HereIncognitoSvatba mého nejlepšího kámošeSbohem, lásko!Přísně tajný HollywoodSběratel polibkůGangster bluesJohnsZpětná reakceSoudcem z nouzeM.A.N.T.I.S.


Aktualizace osobnostního profilu Richard T. Jones: 19.11. 2023 17:42