Randeep Hooda 47 let


Randep Hooda se narodil do rodiny chirurga a političky. Herectví odjel studovat do australského Melbourne. Po návratu jej kontaktovaly modelingové agentury - dodnes je považován za jednoho z nejpřitažlivějších indických herců. Současně začal účinkovat v divadlech.

Randep Hooda se jako jediný bollywoodský herec věnuje jezdeckému sportu, hlavně parkurovému skákání. Na internetu vede hojně navštěvovaný blog, kde mimo jiné probírá i otázky rasismu. Angažuje se rovněž v charitativních akcích, zejména proti hladu nebo sebevraždám.


20.8.1976
Rohtak, Haryana, Indie
Randeep Hooda csfd

21: Battle of SaragarhiOperation FrydaySergeantSwatantra Veer SavarkarRadheRat on a HighwayUnfair & LovelyLove Aaj KalVyproštěníBaaghi 2Do Lafzon Ki KahaniLaal RangSarbjitSultanBeeba BoysMain Aur CharlesHighwayKickRakvářUngliBombay TalkiesJohn DayMurder 3HeroineJannat 2Jism 2KoktejlSaheb Biwi Aur GangsterOnce Upon a Time in MumbaaiKarma, Confessions and HoliLove KhichdiMere Khwabon Mein Jo AayeRang RasiyaRu-Ba-RuRiskDarna Zaroori HaiDBouřlivá svatbaCAT: PráskačiStreets the Final ChapterInspector AvinashRajdhaniSuper Fight LeagueThe Kapil Sharma Show


Aktualizace osobnostního profilu Randeep Hooda: 30.10. 2023 16:52