Joon Lee 36 let


Celým jménem Lee Chang Su, se narodil v hlavním městě Jižní Korei. Působí jako člen hudební skupiny MBLAQ, ve které zastává post hlavního tanečníka a zpěváka. V mládí se věnoval baletu, což mu dalo řádnou průpravu a dodnes předvádí své baletní dovednosti. Ještě před oficiálním debutem jeho skupiny, učinil svůj vlastní debut ve filmu. Jednalo se o americký snímek Ninja Assassin, kde hlavní postavu Raiza ztvárnil slavnější Jihokorejská hvězda Rain (Pi). Lee Joon hrál mladšího Raiza a okamžitě byl diváky v rodné zemi zaznamenán. Právě Rain byl tvůrcem skupiny MBLAQ a tak si doslova vzal Lee Joon pod svá křídla. Lee Joon uvedl v jednom rozhovoru uvedl, že pro americkou produkci bylo těžké používat jeho jméno Lee Chang Su, a proto sis jej změnil na jednodušší Lee Joon. Po jeho úspěchu v K-popu, získal Lee Joon nabídku působit v seriálu Jungle Fish II. Menší roličku si střihl v úspěšném seriálu Phantom a ještě v dalších seriálech. Stále však nezískal příležitost zahrát si výraznou postavu. Změna přišla s pokračováním diváckého hitu IRIS, tedy pokračováním IRIS II, kde získal o něco více prostoru. Opět jsou využity jeho dovednosti pro akční scény.

Co se týče charakteru, Lee Joon je velice šetřivý muž, který si odkládá úspory. Ve škole měl problémy s matikou a musel chodit na doučování a dosud má s matematikou problémy. Když měla skupina debut, proslavil se hlavně díky své vypracované postavě a odhalování. On sám velice rád cvičí a záleží mu na tom, aby vypadal dobře. Zároveň má však velmi dobrý apetit. V estrádách hlavně zastává pozici baviče, tedy působí jako hlupáček a ostatní se mu hodně smějí. Nejednou si roztrhl při tanci (baletních kreacích) kalhoty. Ovšem jeho členové ze skupiny MBLAQ prohlásili, že ve skutečnosti je Lee Joon méně hlučný, tichý a moudřejší, než jak působí v těchto show. Herecká kolegyně z filmu Rough Play o něm prohlásila, že je velice galantní. Sám o sobě prohlašuje, že chce být znám nejen jako zpěvák, ale taktéž jako herec. Obojí je pro něj velmi důležité. Rozhodně nechce být zaškatulkovaný pro jeden žánr. Je tedy na co se těšit.


7.2.1988
Soul, Jižní Korea
Joon Lee csfd

Stanice SoulLeokkiSonnimBaewooneun baewoodaNinja AssassinThe Escape of the SevenBloody HeartBulgasal: NesmrtelníMoře kliduAbeojiga isanghaeBaempaieo tamjeongKaerieoleul kkeuneun yeojaGwisineun mwohanaPoongmooneuro deuleosssoGapdongiMiseuteo BaekPinokioDeo deuramatikK-POP choegang seobaibeolSelreorimaen chohanjiSeonnyeoga pilyohaeYooryungDeurama seupesyeolDomangja peullaen BJeongkeulpiswi2Jubu Kim Kwang Jaui je 3 hwaldongAiliseu


Aktualizace osobnostního profilu Joon Lee: 24.4. 2024 15:13