Tika Sumpter 43 let


Tika Sumpter se narodila dne dvacátého června roku 1980 v Queens v New York City ve státě USA. Je to americká herečka, zpěvačka, textařka a modelka. Vystudovala Longwood Senior High School v Middle Island v New Yorku a Marymount Manhattan College v Manhattanu.

Teprve ve svých dvacetičtyřech letech byla obsazena do webové série Best Friend's Date, kde se díky rychlosti šíření její známosti po internetu dostala i do užšího okruhu zájmu hollywoodských režisérů, a proto se již dalšího roku objevila v One Life to Live.

Její další známá role přišla s rokem 2011, kdy se objevila v populárním seriálu Gossip Girl, jako dcera Russell Thorpe a Chucka Basse. Ještě téhož roku se angažovala ve svém prvním filmu a to v muzikálním Sparkle.

Její nejslavnější role však přišla až v roce 2014, kdy si zahrála v životopisném filmu týkající se Jamese Browna, Get On Up.


20.6.1980
Queens, New York City, New York, USA
Tika Sumpter csfd

The UnderdoggsJežek Sonic 2Ride Along 3Ježek SonicThe NomadsAcrimonyAn Acceptable LossGentleman s pistolíJedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacetPoldův švagrSouthside with YouBessieChlap na dvě věciGet On Up - Příběh Jamese BrownaJízda švárůA Madea ChristmasMysli jako onZáblesk slávyCo ty jsi za číslo?Whisper Me a LullabyDivoký Stomp 2: Nová generaceSaltováRun the WorldFinal SpaceMixed-ishBeing Mary JaneThe Haves and the Have NotsSuper drbnaThe GameZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiBest Friend's DateOne Life to Live


Aktualizace osobnostního profilu Tika Sumpter: 30.10. 2023 19:35