Sámer Issa 38 let


Český zpěvák, tanečník a textař Sámer Issa se narodil 7. srpna 1985 v Děčíně. Dětství prožil v Damašku v Sýrii, od šesti let žije v České republice. Ze Sýrie pochází jeho otec, jeho matka je Češka. Má mladšího sourozence Marwana.

V roce 2004 se zúčastnil 1. ročníku soutěže Česko hledá Superstar, kde se umístil na 3. místě. V témže roce natáčí Sámer Issa televizní reklamu pro telefony LG, která byla na český trh velmi průlomová a úspěšná. Další reklamu fotí pro prestižní celosvětovou obuvnickou společnost s českými kořeny Baťa. Stal se hlavní tváří speciální kolekce pro mladé lidi.

V roce 2008 TV Nova oslovila Sámera Issu ke spolupráci na pěvecké soutěži X Factor k moderování videí na internetových stránkách pořadu s názvem Sámerův Faktor X. Zde zjišťoval informace ze zákulisí a spoluvytvářel reportáže s finalisty soutěže. V roce 2008 byl Sámer Issa osloven k moderování akce v pražském klubu 'TAT' k příležitosti vyhlášení výsledků nejkrásnější čtenářka týdeníku SPY.


7.8.1985
Děčín, Československo
Sámer Issa csfd

Drzá DianaLimuzínaTo byl náš hitMazecProstřeno!TOP STARKarneval na BarrandověSe Šípem v zádechZázraky přírodyBravo tvLimuzínaMejdan roku z Václaváku 2008Mr. GSNeviňátkaPřísně tajnéTOP STAR magazínJak se staví senSouboj hitůSuperDuetyBarExtraSvatby paní Veroniky5. elementInboxScénky na scénuVšechnopártySlovensko hľadá SuperStarT-musicUvolněte se, prosímČesko hledá SuperStarBanánové rybičkyZlatá mřížNikdo není dokonalýSnídan슝astnáTajemství lásek slavnýchTajemství celebritSámer Issa ft. Lucie Vondráčková: Vrať seNo MatterSyriaKarel Gott 70


Aktualizace osobnostního profilu Sámer Issa: 16.11. 2023 10:31