Igor Bareš 58 let


Igor Bareš pochází z Olomouce, narodil se v roce 1966. Jako malý chlapec chtěl být lesníkem nebo zaměstnancem v ZOO, nakonec se z něho stal herec.Vystudoval JAMU v Brně, během studií hostoval v Divadle bratří Mrštíků. V roce 1991 se stal členem Národního divadla v Brně. V tomto divadle účinkoval ve hrách Kral Lear, kde představoval Edmunda. Za svoji roli v Hamletovi byl nominován na Cenu Alfréda Radoka V roce 1997 byl pro změnu nominován na cenu Thálie díky svému ztvárnění postavy Raskolnikova v přepisu románu Zločin a Trest.

Také si zahrál ve spoustě televizních inscenacích nebo seriálech. Mezi ty jeho všeobecně známe seriálové role patří smolař Harry z POJIŠŤOVNY ŠTĚSTÍ nebo Jan, otec rodiny v seriálu HORÁKOVI.


15.4.1966
Olomouc, Československo
Igor Bareš csfd

SuperženaBastardi: ReparátBuď chlap!Policejní historkyLedviny bez vinyPromlčenoJako letní sníhAch, ta láska nebeská...Casting na láskuLéto s gentlemanemOttilie von Faber-Castell – Eine mutige FrauZádušní ob읊pindlAnthropoidLída BaarováPrázdniny v ProvenceAmerické dopisyCesta do ŘímaDavidPřípad pro malířeFair PlayListopadNa druhý pohledHořící keř7 dní hříchůBastardi 3Můj vysvlečenej deníkVánoční hvězdaBastardi 2Největší z ČechůAljonaDům U Zlatého úsvituMuži v říjiNepolepšitelnýPost BellumEl PasoTrofejŠejdremBoží duhaLáska In MemoriamSwingtimeTajnostiHezké chvilky bez zárukyPoslední vlakSchröderův báječný světTo horké léto v MarienbaduKamenný klíčKrev zmizeléhoRajónové bluesSluneční státStříbrná vůně mrazuHodný chlapecJanek nad JankyMalovaný dětiPátek čtrnáctéhoTaťkaByla láska...Udělení milosti se zamítáVýletPodzimní návrat


Aktualizace osobnostního profilu Igor Bareš: 31.10. 2023 19:03