De'aundre Bonds 48 let


Jako mladý se staral o svých pět sourozenců, otec byl alkoholik a matka závislá na drogách. "Musel jsem se stát mužem dřív, než jsme chtěl" říká Bonds. V 70. letech bylo normální, že se člověk přidá k nějakému pouličnímu gangu, navíc,  když to bylo na jihu Los Angeles. Tomuto se chtěl Bonds vyhnout , nechtěl skončit ve vězení.

5. září roku 2001 přijíždí Bonds k domu své tety v Los Angeles. Je tu i její přítel Anthony Lamar Matthews. Bonds jel dát tetě jen peníze, proto nechal auto běžet dál. Ovšem bylo  zapnuté rádio, a velice nahlas, což rozčílilo Matthewse, který vyběhne ven a začne na vracejícího se Bondse křičet. Strčil do něj srazil ho k zemi. Poté co Bonds vstane to udělá znovu. Ve vzteku Bonds běží do domu tety kde z kuchyně vezme nůž. Doufá, že s nožem v ruce si na něj Matthews nic nedovolí. Ale mýlí se. Rozčilený Matthews se na něj vrhne znova. Bonds byl při popisu takovéto rvačky velice stručný. "Bodl jsem ho a on umřel", říká Bonds. Ten z místa činu neutíká, ba naopak čeká na příjezd policie a snaží se mu pomoct. Matthews byl převezen do nemocnice, kde ale svým zraněním podlehl. Ješte ten samý rok stojí Bonds před soudem. Nakonec bude obviněn ne za vraždu, ale z neúmyslného zabití. Dostává 11 let za mřížemi. S poslechem takovéhoto verdiktu se Bonds modlí k bohu, že nebude ve vězení po zbytek svého života. Přijal to jako důsledek za to, co provedl. Věděl, že musí pykat za svůj čin.

Ve vězení napsal svou autobiografii Real life. V březnu roku 2011 je propuštěn a okamžitě se vrhá do práce. Začíná se věnovat hudbě, vytvoří vlastní modní kolekci. Ale především zase hraje. Jeho velkým návratem je film Gangster Squad - Lovci mafie. Setkává se zde s herci jako je Ryan Gosling, Emma Stone Nick Nolte či Sean Penn. Bonds zde hraje drogového dealera Duka Del Reda. Tak trochu se vrací v tomto filmu do svého dětství, z něhož nedávno vyšel. A my můžeme jen sledovat jeho kariéru, která doufejme bude pokračovat dál.


19.3.1976
Los Angeles, California, USA
De'aundre Bonds csfd

Angie's CureSistersA True ChristmasOtec StuBlood SacrificePower & MoneyHoganBankMatrošImperial DreamsGangster Squad – Lovci mafieBlack BallFlossinPřežít kriminálUltimátumSvatba mého nejlepšího kámošeThe HeistIll Gotten GainsDlouhá jízdaČerní muži umějí skákatTales from the HoodSněží!Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevněNemocnice Chicago HopePicket FencesDe'aundre Bonds - Drunk and Disorderly


Aktualizace osobnostního profilu De'aundre Bonds: 28.3. 2024 07:23