Scott Cohen 62 let


Scott Cohen se narodil 19. prosince 1961 v Bronxu, New York, USA jako syn jazzového muzikanta Jacka Cohena. Původně se chtěl věnovat také hudbě a dodnes je talentovaným a uznávaným pianistou. Navštěvoval Newyorskou státní universitu v New Paltz, kde se při kurzu pantomimy zamiloval do herecké profese. Živil se různě, např. byl pomocným učitelem, číšníkem i poslíčkem. Jeho herecké začátky nebyly lehké, začínal spíše na jevišti a v televizi. Perlička k tomuto období: v roce 2000 získal Týdeníkem zábavy přezdívku „Pan únor“, díky svému rozsáhlému vysílacímu času. Do světa filmu pronikl až v roce 1990, kdy mu byla nabídnuta role ve filmu Adriana Lyneho JAKUBŮV ŽEBŘÍK, se jeho filmová kariéra konečně začala ubírat správným směrem.

Od roku 1989 je ženatý s dramatičkou Anastasií Trainovou a mají spolu syna Liama (*1995). Nedávno si zahrál po boku takových hvězd, jakými jsou Natalie Portman a Lisa Kudrow, v kladně hodnoceném filmu THE OTHER WOMAN. Že o něm ještě uslyšíme, svědčí několik rozpracovaných projektů, které se chystají k uvedení v několika příštích letech.


19.12.1961
Bronx, New York City, New York, USA
Scott Cohen csfd

South MountainBraidWrite When You Get WorkActive AdultsTakoví jsmeAnestezieJack of the Red HeartsŽivot bez láskyMocnější než slovaMoje letní prázdniny3 Weeks to DaytonaLovelessSpravedlnost pro Natalee HollowayovouLáska a jiné závislostiUntitled Michael Jacobs Pilot, TheFortuneJustice/VengeanceLáska a jiné kratochvíleMoonlight SerenadeThe Amazing Mrs. NovakWinter of Frozen DreamsThe UnderstudyOprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More DayBrother's ShadowSmrtelná nákazaCircle, TheSmyčkaHledač talentůLíbat Jessicu SteinovouDokonalá vražda, dokonalé městoSilent WitnessCross-EyedKing of the JungleGiaLepší životA Brother's KissCamp StoriesFallSoukromé neřestiMafiánNáhradní matkaVibrationsNikdo není sámPřístavní krysaKrálové mambaJakubův žebříkHolky z autobusuTučňákEast New YorkDoktořiPower Book II: Ghost


Aktualizace osobnostního profilu Scott Cohen: 11.4. 2024 05:12