Daisy Donovan 48 let


Anglická televizní moderátorka, herečka a spisovatelka se narodila 11. července 1975 v New Yorku ve Spojených státech módnímu fotografovi a televiznímu režisérovi Terenci Donovanovi a jeho druhé ženě Dianě, důvěrné přítelkyni princezny z Walesu a šéfce English National Ballet School. Jejím bratrem je jeden ze spoluautorů slavné videohry RockStar Games, Terry Donovan, je nevlastní sestrou hráče na klávesové nástroje britské hudební skupiny Big Audio Dynamite Dana Donovana a bývalou švagrovou anglické herečky a zpěvačky Patsy Kensit.

Začala jako recepční televizní produkční společnosti Talkback Thames a štěstí se na ni usmálo, když Channel 4 hledal protihráčku Iaina Lee do své tehdy velmi populární THE 11 O'CLOCK SHOW, která nastartovala mimo jiné také kariéru Rickyho Gervaisa, Charlie Brookera nebo Sachi Baron Cohena a jeho rappera Aliho G. V té době byla Daisy velmi populární, národ prostě miloval její nevinně vyhlížející slušnou dívku z dobré rodiny, která uměla politickým veličinám položit otázky s erotickým podtextem tak, aby odpovídající nic netušil, ale publikum ano.

THE 11 O'CLOCK SHOW udělala z Daisy „low grade celebrity", jak dnes ona sama s úsměvem vzpomíná. Byla nominována na British Comedy Award jako "Best Female Comedy Newcomer" a mohla si dovolit vlastní program – napsala a produkovala dokumentární seriál DAISY DAISY, v němž mapovala různé společenské úchylky. Následovalo pozvání od Courney Cox-Arquette, Monicy z populárního seriálu PŘÁTELÉ („Ona opravdu i ve skutečnosti byla jako Monica!"), aby vytvořila podobný seriál i pro Spojené Státy a tak vznikla série DAISY DOES AMERICA. Nebyla to však jízdenka do Hollywoodu, jak se očekávalo. Daisyin černý humor se v Americe setkal s poměrně chladným přijetím a ona se raději vrátila zpět do Anglie k psaní a příležitostnému hraní. „Je těžké, když něčemu věnujete veškeré své síly a výsledky se prostě nedostaví.

"Nakonec jsem byla šťastnější, že jsem se mohla jen tak poflakovat a sem tam se věnovat psaní. Televize mě najednou nějak nelákala. Můžu se vám zdát líná, ale v téhle branži musíte být stále ve střehu – dostanu tu práci? Kdo další se o to ještě uchází? Těžko se to vysvětluje, ale já už opravdu netoužila po ničem jiném než být matkou a příležitostnou moderátorkou."


11.7.1975
New York City, New York, USA
Daisy Donovan csfd

Dávám tomu rokDivoškaHorší než smrtThe Grey ManThe Waiting RoomAngell's HellMiliónyDruhá přirozenostTajemná paní PollifaxováParting ShotsStill Crazy - Pořád naplnoSpice WorldAgatha Christie's PoirotComing UpMoje rodinaThe 11 O'Clock ShowTimeshiftGreatest Shows on Earth, TheZhubni, nebo přiber!Muhan dojeonDoes Doug Know?RI:SERichard & JudyLiquid News


Aktualizace osobnostního profilu Daisy Donovan: 23.11. 2023 22:52