Ross Lynch 28 let


Ross Lynch je americký zpěvák, tanečník a herec. Narodil se a vyrůstal v Littletonu v Coloradu. Je z velmi početné rodiny. Mimo něj má v rodině další čtyři sourozence. Když mu bylo dvanáct, jeho rodina se rozhodla, že se přestěhují do Los Angeles, aby podporovali jeho nejstaršího bratra, který toužil po tom, aby se prosadil v zábavním průmyslu. Ross byl už od mala velmi hudebně nadaný, a tak se začal od svého staršího bratra Rockyho Lynche učit hrát na kytaru. Brzy se k nim přidal i jejich nejstarší bratr Riker Lynch, který hrál na basu. Jenže do kapely jim pořád ještě něco chybělo, takže se rozhodli nabrat i jejich sestru Rydel Lynch a blízkého přítele Ellingtona Ratliff, kteří hráli na klavír a bicí. A aby byla rodina kompletní, tak se ke kapele přidal nejmladší člen rodiny Ryland Lynch jako manažer a záhy kapela dostala jméno R5. Netrvalo to dlouho a brzy si našli rychle rostoucí fanouškovskou základnu.

Když nepočítáme, že je klíčový člen R5, tak mezi jeho největší úspěchy patří role Austina Moona v seriálu Austin a Ally.


29.12.1995
Littleton, Colorado, USA
Ross Lynch csfd

HolyStatus UpdateMy Friend DahmerFilm mých snů 2KoulovačkaA zase ti Mupeti!Film mých snůSabrinina děsivá dobrodružstvíAustin a AllyDokonalý SpidermanJessieTroye Sivan: One of Your GirlsChilling Adventures of Sabrina 3: Straight to HellThe Driver Era - Preacher Man2019 MTV Movie & TV AwardsE! News: Daily PopNickelodeon Kids' Choice Awards 2015Radio Disney Music Awards 2015Teen Choice Awards 2015Nickelodeon Kids Choice Awards 2014On the Scene with LindaleeThe 83rd Annual Hollywood Christmas ParadeRadio Disney Music AwardsTeen Choice Awards 2013Disney Channel's This Is Who I Am


Aktualizace osobnostního profilu Ross Lynch: 18.11. 2023 03:04