Adil Hussain 60 let


Adil Hussain je indický herec. Jako nejmladší ze sedmi dětí ve svých 18 letech odešel z domova studovat filozofii na vyšší odbornou školu B. Borooah do města Guwahati. Zde začal hrát ve školních představeních a šest let si vydělával jako stand-up komik. Získal stipendium na konzervatoři v Londýně, a poté dostudoval na konzervatoři v Novém Dilí (1990–1993).

Jako herec se objevil v mnoha nezávislých i komerčních filmech jak indických, tak i indo-evropských filmových společností.


5.10.1963
Goalpara, Assam, Indie
Adil Hussain csfd

A Knock on the DoorDr. Bezbarua 2OttaSergeantMax, Min and MeowzakiThe StorytellerBellbottomIndia Sweets and SpicesPareekshaBombairiyaGood NewwzKabir SinghNirvana InnRaahgirThe Illegal2.0AbyaktoAhare MonAiyaaryJoyous Nights of a Ridiculous ManLove SoniaMaatiNine Hours in MumbaiBioscopewalaCo tomu řeknou lidiCommando 2Crash Test AglaéDobaara: See Your EvilMaj Rati KetekiMantraFeast of VaranasiForce 2Mukti BhawanNavel Enna JewelThe Violin PlayerAngry Indian GoddessesHar Har ByomkeshJai Ho! DemocracyKothanodiMain Aur CharlesNanak Shah FakirTouha po životěUmrikaYatchanKaanchiRaagSunriseTigersUnfreedomXpose, TheZed PlusLessons in ForgettingLooteraAgent VinodAngliština EnglištinaBMW: Bombay's Most WantedPí a jeho životVáhavý fundamentalistaGangorIshqiya


Aktualizace osobnostního profilu Adil Hussain: 19.3. 2024 02:55