Felix Klare 45 let


Felix Klare se narodil 12.10.1978 v Heidelbergu. Je synem lékařského páru, který v roce 1974 uprchl díky padělaným dokladům do Curychu. Vyrůstal v Mnichově a vystudoval herectví na Akademii dramatických umění "Ernst Busch" v Berlíně.

V roce 2008 se na televizních obrazovkách poprvé objevil v roli Sebastiana Bootze v seriálu Tatort  (Místo činu), kdy spolu s Richym Müllerem, v roli Thorstena Lannerta řeší kriminální případy ve městě Stuttgart.

Felix Klare je ženatý s herečkou Zorou Thiessen, znají se už od svých 14 let a mají spolu 4 děti.


20.11.1978
Heidelberg, Baden-Württemberg, Západní Německo
Felix Klare csfd

Die Chaosschwestern und Pinguin PaulWir haben einen DealDie BürgermeisterinKein einfacher MordProtože si mojeWahrheit oder LügeZwischen zwei HerzenLiebe auf PersischAuf der anderen Seite ist das Gras viel grünerIch will (k)ein Kind von DirZemský soud - Příběh jedné rodinyVraždy podle Solveig: Fjord smrtiLeberkäselandZweimal LebenslänglichMomentversagenUnter Anklage: Der Fall Harry WörzKlan WagnerůHerbstkindMünchen 72 - Das AttentatO Červené KarkulceDie Tote im MoorwaldBis nichts mehr bleibtKrokodýlové z předměstí 2OffsetDas Leben der PhilosophenLutherPůjčím ti svého mužeMísto činuPřítelkyně smrtiSchneller als die AngstCharlotte LinkUnschuldig


Aktualizace osobnostního profilu Felix Klare: 20.11. 2023 00:59