Georgia Tennant 39 let


Herecký svět byl Georgii otevřen díky jejím rodičům. Její otec Peter Davison se už od mládí uchyloval k divadlu a později proslavil jako jedna regenerace doktora z britského sci-fi seriálu Doctor Who (Pán Času), čím do budoucna zajistil Georgii poměrně slušnou epizodní roli a budoucího partnera. Georginia matka je Sandra Dickinson, také ona jí otevřela cestu k herectví jelikož si jí britští filmaři oblíbili jako 'vysokou blondýnu s vysokým hlasem'.

Georgia ještě chvíli spolupracovala s tvůrci Pána času (propůjčila se k animovanému seriálu Dreamland). Poté se plně chopila mateřství a další herecké role byly menší - jako v seriálu White Van Man který u nás bohužel ještě nevyšel, ačkoli v žebříčcích sledovanosti v roce vysílání (2011) vyletěl opravdu vysoko.

Georgii přitahují role v detektivních seriálech či krátkých filmech - hraje jak hlavní postavy, tak epizodní role (například seriál slečna Marplová, Poldové či v epizodách seriálu Casualty).

V osobním životě je Georgia trojnásobnou matkou, za manžela má již zmíněného Davida Tennanta. Snaží se vyhýbat otázkám o svém soukromí a v hledáčcích fotoaparátů se objevuje jen při příležitosti nové role či manželových výstupů.


25.12.1984
Londýn, England, Velká Británie
Georgia Tennant csfd

Jaký otec takový synTom Brown's SchooldaysSecond Quest, TheDog SquadInscenaceSandmanIn the DarkWhite Van ManDoctor Who: DreamlandMerlinSlečna MarplováMoje rodinaPán časuSpooks: Code 9Fear, Stress and AngerPoslední detektivHolby CityVenkovská praxeCasualtyThe Five(ish) Doctors RebootThe Horne Section TV ShowFour WeddingsRichard & JudyGMTV


Aktualizace osobnostního profilu Georgia Tennant: 28.11. 2023 09:34