Filmové informace

Kommissar X Drei gelbe Katzen csfd

Kommissar X - Drei gelbe Katzen

Info
Rakousko - Francie - Itálie, 1966, 95 min
Žánr
Akční - Dobrodružný
Režie
Rudolf Zehetgruber
Hrají
Tony KendallBrad HarrisAnn SmyrnerDan VadisSiegfried RauchPhilippe LemaireErno CrisaRudolf ZehetgruberArnold MarquisMichael ChevalierMargot Leonard
Téma

Popis filmu Kommissar X Drei gelbe Katzen 1966

Na Cejlonu je zavražděn americký velvyslanec, který je zároveň bohatým vlastníkem půdy. Jeho krásná dcera a dědička je unesena a pátrat po ní přijíždějí z Ameriky kapitán Tom Rowland a soukromý detektiv Joe Walker, známý jako komisař X. Ve spolupráci s cejlonskou policií zjišťují, že jejich protivníkem je tajemné sdružení Žlutých koček, které kdysi bojovalo proti britské koloniální nadvládě, nyní se ale věnuje únosům a vydírání. Film Kommissar X – Drei gelbe Katzen byl natočen v mezinárodní koprodukci Německa, Rakouska, Itálie a Francie, na jeho vzniku se podíleli německý režisér a scenárista Rudolf Zehetgruber a italský filmař Gianfranco Parolini. Premiéra filmu se konala nejprve v Rakousku v dubnu 1966, poté byl uveden v dalších západoevropských zemích. (argenson)



Aktualizace: 2024-5-1
Reklama:

Kommissar X Drei gelbe Katzen -  - Filmer.cz


Kommissar X Drei gelbe Katzen - Kommissar X - Drei gelbe Katzen - Z filmu

Kommissar X - Drei gelbe Katzen ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kommissar X - Drei gelbe Katzen online
4




Vyzkoušejte: