Filmové informace

Povolení zabíjet csfd

Povolení zabíjet

Info
Velká Británie - USA, 1989, 133 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Krimi - Thriller
Režie
John Glen
Hrají
Timothy DaltonCarey LowellRobert DaviTalisa SotoFrank McRaeDavid HedisonEverett McGillWayne NewtonBenicio Del ToroAnthony StarkeDesmond Llewelyn
Téma

Popis filmu Povolení zabíjet 1989

Tentokrát je to osobní. Chladná tvář Jamese Bonda prahne po pomstě. Timothy Dalton v hlavní roli britsko-amerického akčního filmu. Britský tajný agent James Bond, který dosud oddaně sloužil zájmům vlasti a Jejího Veličenstva, se poprvé dostane do situace, kdy jedná pouze na základě své osobní motivace. Stane se tak poté, co kolumbijský drogový magnát Franz Sanchez uprchne ze zajetí CIA a pomstí se Bondovu dlouholetému příteli Felixovi Leiterovi. V den své svatby tak Leiter navždy ztratí manželku a sám přijde o nohu poté, co jej Sanchez nechá předhodit hladovému žralokovi. Protože britská tajná služba MI6 nechce mít s americkým případem nic společného, dá Bond výpověď a pustí se do pátrání po Sanchezovi na vlastní pěst. Spojí se s půvabnou pilotkou amerického letectva Pam Bouvierovou. Před Sanchezem se vydává za zabijáka na volné noze. Nabídne mu své služby a zaseje v něm nedůvěru v některé jeho spolupracovníky. Avšak rozložit dobře fungující drogový kartel může být nad Bondovy síly... (Česká televize)


Související filmy

Není čas zemřítSpectreSkyfallQuantum of SolaceCasino RoyaleDnes neumírej

Aktualizace: 2023-11-9

Povolení zabíjet - Timothy Dalton  Carey Lowell


Povolení zabíjet - Timothy Dalton  Carey Lowell


Povolení zabíjet - Timothy Dalton  Carey Lowell


Povolení zabíjet - Robert Davi  Timothy Dalton  Benicio Del Toro

Povolení zabíjet ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Povolení zabíjet online
164





Vyzkoušejte: