Filmové informace

Superborci superženy supernakládačky csfd

Superborci, superženy, supernakládačky

Info
Itálie - Hongkong - Mexiko, 1974, 95 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Alfonso Brescia
Hrají
Malisa LongoElliot NgokKaren YehNello PazzafiniGiovanni CianfrigliaRiccardo PizzutiMagda KonopkaPietro TorrisiOmero CapannaCarla ManciniGiacomo Rizzo

Popis filmu Superborci superženy supernakládačky 1974

Počátkem 70. let začala nepravděpodobná spolupráce mezi italskými producenty a známou hongkongskou společností Shaw Brothers. Jejich prvním společným dílem byl superhrdinský akčňák Crash! Che botte strippo strappo stroppio (Supermuži proti Orientu, 1973) a o rok později vznikla další fantasy hříčka neotřele propojující hrdiny z rozličných kultur. Díky tomu příběh pracuje s Amazonkami i východoasijskými bojovými uměními a hlavní hrdina nese buddhisticko-hinduistické jméno Dharma. Meditujícímu podfukáři se daří držet spoustu venkovanů v přesvědčení, že je už po staletí chrání před jakýmkoli nebezpečím. Ve skutečnosti však jen zdatně používá kouzelnické iluze a Dharmův nástupce Aru následně musí spojit síly se dvěma dalšími supermuži, aby společně čelili hrozbě Amazonek. (Letní filmová škola)



Aktualizace: 2024-4-26

Superborci superženy supernakládačky -  - Filmer.cz


Superborci superženy supernakládačky -  - Filmer.cz


Superborci superženy supernakládačky -  - Filmer.cz


Superborci superženy supernakládačky -  - Filmer.cz

Superborci, superženy, supernakládačky ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Superborci, superženy, supernakládačky online
3




Vyzkoušejte: