Filmové informace

Raiders of the Desert csfd

Raiders of the Desert

Info
USA, 1941, 60 min
Žánr
Dobrodružný - Mysteriózní
Režie
John Rawlins
Hrají
Richard ArlenAndy DevineLinda HayesMaria MontezLewis HowardTurhan BeyHarry CordingSig ArnoNeyle MorrowJohn HarmonStanley Price

Popis filmu Raiders of the Desert 1941

Dva poměrně jednodušší američtí cestovatelé-vandráci Dick Manning (Richard Arlen) and Andy „Hammer“ McCoy (Andy Devine) se chtějí dostat do Kalifornie, ale platit za lodní lístky se jim nechce. Podplatí tedy podivného muže a ten je tajně dostane na loď. Pak je vidíme mýt palubu poté, co byli objeveni, a nakonec jsou vysazeni, ne ale zrovna v Kalifornii, spíše v chudé arabské zemi Libertahd. Zaostalé zemičce vládne šejk Talifer (Ralf Harolde) a jeho krutý ministr Hasan Mohammad (Turhan Bey). Oba nově příchozí se začnou snažit zemi civilizovat a aspoň trochu amerikanizovat za pomoci Dickova ukulele. Dick objeví americkou sekretářku lokálních developerů Alici Evans (Linda Hayes), která se mu líbí. Andy naopak začne civilizovat domorodou krásku Zuleiku (Maria Montez). Pomáhá jim ještě taxikář Abdullah (Lewis Howard), taky jsou tu nějaká spiknutí a vraždy. Uspěje některý z mužů u objektů svého zájmu a podaří se jim transformovat zemi? (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-2
Reklama:

Raiders of the Desert -  - Filmer.cz


Raiders of the Desert - Maria Montez

Raiders of the Desert ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Raiders of the Desert online
13




Vyzkoušejte: