Filmové informace

Pee-Wee Herman na Broadwayi csfd

Pee-Wee Herman na Broadwayi

divadelní záznam

Info
USA, 2011, 89 min
Žánr
Komedie
Režie
Marty Callner
Hrají
Paul ReubensPhil LaMarrJohn ParagonDrew PowellJosh MeyersJesse GarciaLynne Marie Stewart

Popis divadelní záznamu Pee-Wee Herman na Broadwayi 2011

HBO představuje Paula Reubena v této jedinečné adaptaci show z Broadwaye, která byla natočena nejen na motivy jeho původní jevištní show, ale inspirovala se také televizním pořadem Playhouse. Tuto komediální show byste si rozhodně neměli nechat ujít! HBO vám přináší exkluzivní adaptaci divadelního hitu Paula Reubena, která byla natočena v newyorském divadle v lednu 2011. Tato show přináší nový koncept humoru a řídí se heslem, že tato zábava je určena dětem všech věkových kategorií. Dozvíte se Tajemství dne, uvidíte speciální tequila tanec a mnohem více. Fanoušci se mohou těšit na revival svých oblíbených postav a nejvtipnějších frází. Tato komická televizní show je poctou padesátým letům a obsahuje mimo jiné také jedinečné kulturní odkazy a ironické zvraty. Pee-wee’s Playhouse byl plný zázraků a Pee-wee Herman Show on Broadway tuto show přivádí znovu k životu, okořeněnou potrhlým humorem a trhlými postavami, jaké si jen dokážete představit. Držte si klobouky, připravit, pozor, Smích! (HBO Europe)


Související filmy

Pee-wee's Big HolidayBig Top Pee-weeChristmas at Pee Wee's PlayhousePee-wee's PlayhousePee-Weeho velké dobrodružstvíPee-wee Herman Show, The

Aktualizace: 2023-11-20

Pee-Wee Herman na Broadwayi -  - Filmer.cz


Pee-Wee Herman na Broadwayi - Paul Reubens


Pee-Wee Herman na Broadwayi - Paul Reubens


Pee-Wee Herman na Broadwayi - Paul Reubens

Pee-Wee Herman na Broadwayi ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pee-Wee Herman na Broadwayi online
2




Vyzkoušejte: