Filmové informace

Love and Hate The Story of Colin and Joanne Thatcher csfd

Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher

TV film

Info
Kanada, 1989, 156 min
Žánr
Drama
Režie
Francis Mankiewicz
Hrají
Kate NelliganKenneth WelshBrent CarverVictoria SnowEugene LipinskiGabrielle RoseTimothy WebberPeter MacNeillR.H. ThomsonBarry StevensJohn Colicos

Popis tv filmu Love and Hate The Story of Colin and Joanne Thatcher 1989

Snímek, který se odehrává v nedávné minulosti, se pokouší na konkrétním příběhu rozpadu manželství ukázat veškerou devastaci, absurditu i tragické důsledky pro všechny zúčastněné. Rozchod manželů Thatchrových počátkem osmdesátých let byl od začátku poznamenán řadou skandálů, soudních projednávání, únosů i násilností. Extrémně hořký rozvod a boj o opatrovnictví jejich dětí skončil vraždou, za níž byl Collin Thatcher, bohatý rančer a kanadský politik, odsouzen na doživotí. Dvoudílný televizní film podle jednoho z nejvíce zneklidňujících soudních případů v Kanadě v osmdesátých letech, byl v kanadské televizi uveden ji v roce 1989 a byl hodnocen jako nejlepší film roku. V zahraničí byl uveden v roce 1990 ve zkrácené verzi.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2024-4-26
Reklama:

Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher online
31




Vyzkoušejte: