Filmové informace

The Amazing Mr Williams csfd

The Amazing Mr. Williams

Info
USA, 1939, 80 min
Žánr
Komedie - Drama - Mysteriózní
Režie
Alexander Hall
Hrají
Melvyn DouglasJoan BlondellClarence KolbRuth DonnellyEdward BrophyDonald MacBrideDon BeddoeJonathan HaleJohn WrayJulie BishopLorna Gray

Popis filmu The Amazing Mr Williams 1939

Maxine Carroll (Joan Blondell) sedí se zoufalými pohledy na hodinky sama v restauraci. Objedná si koktejl a v tom dorazí s omluvou její dlouholetý snoubenec Kenny Williams (Melvyn Douglas) a objedná kuřecí vývar. „Asi si budu muset nechat vyšetřit hlavu,“ povzdechne Maxine. „Svět je plnej pěknejch normálních chlapů a já jsem zasnoubená s bláznivým policajtemk“ dodává. Kenny protestuje, že je detektiv na vraždách, ale nemůže popřít, že je v práci mnohem víc, než je třeba, a rozhodně mnohem více, než by si Maxine přála. Je to čím dál tím horší, založit rodinu není čas a některá pátrání jsou i nebezpečná, třeba to s cirkusovým vrhačem nožů. Jindy Kenny předstírá, že eskortovaný vězeň je jeho kamarád, aby zakryl, že zase pracuje, i když by měl mít rande. Jindy je zase nucen se převléci do ženských šatů a dělat volavku pro úchylného vraha. Podaří se nějak dívce vyzrát na policejního šéfa a najít chvíli, aby se vdala? (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-11

The Amazing Mr Williams -  - Filmer.cz


The Amazing Mr Williams - Melvyn Douglas


The Amazing Mr Williams - Joan Blondell  Melvyn Douglas


The Amazing Mr Williams - Melvyn Douglas  Joan Blondell

The Amazing Mr. Williams ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Amazing Mr. Williams online
5




Vyzkoušejte: