Filmové informace

Ocelová smrt csfd

Ocelová smrt

neoficiální název

Info
USA, 1983, 84 min
Žánr
Dobrodružný - Sci-Fi - Akční - Romantický
Režie
Charles Band
Hrají
Jeffrey ByronMichael PrestonTim ThomersonKelly PrestonRichard MollLarry PennellMickey FoxMarty ZagonR. David SmithWilliam JonesMichael Cassidy

Popis neoficiální názevu Ocelová smrt 1983

Tyran Jared-Syn (M. Preston) se pokouší ovládnout svět prostřednictvím temných sil ukrytých v mystických krystalech. Zkušený prospektor je zabit a jeho dcera Dhyana (K. Preston) unesena. Ranger Dogen (J. Byron) s pomocí bývalého vojáka Rhodese (T. Thomerson) zahajuje odvetnou akci. Cestou se probíjejí nepřátelskými nástrahami a přicházejí na území mocného kmene kyklopů, kde Dogen podstupuje vítězný souboj s jejich vůdcem. Ranger se dostává do podzemního paláce, kde se Jared-Syn před shromážděním svých příznivců prohlašuje za budoucího pána světa. Velitel kyklopů, který je přítomen také, však vyslechne Dogenovo varování před skutečnými úmysly tyranského vladaře a společně s rangerem vyvolají rozhodný odpor. Jared-Syn se štěstím a s využitím svých schopností navždy prchá pryč z tohoto času a prostoru, i přes marnou snahu pronásledovatele Dogena. Svět je zachráněn a štěstí Dhyany a rangera již nestojí nic v cestě. (ČSFD)



Aktualizace: 2023-12-4

Ocelová smrt -  - Filmer.cz


Ocelová smrt -  - Filmer.cz


Ocelová smrt - Michael Preston  Kelly Preston


Ocelová smrt -  - Filmer.cz

Ocelová smrt ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ocelová smrt online
17




Vyzkoušejte: