Stephanie Beatriz 43 let


Tato americká seriálová herečka se narodila v Argentině v městě Neuquén s populací asi kolem 265,000. Její matka je španělského původu a její otec zase německého. Stephanie má také mladší sestru.

První její herecká zkušenost začala v seriálu Closer, kde si zahrála Camillu Santiago. Objevila se v dalších seriálových rolích jako třeba Taková moderní rodinka kde hrála roli Soniy .Nyní ji však můžeme zahlédnout v seriálu Brooklyn nine-nine jako Rosu Diaz po boku známých herců jako jsou Andy Samberg nebo Terry Crews.

Stephanie se také objevila ve filmu Short Term 12  jako Jessica, mimo to se také objevuje v různých divadelních představeních. Roku 2014 se na ní můžeme těšit ve filmu You're Not You, kde si také zahraje vedlejší roli Jill.


10.2.1981
Neuquén, Argentina
Stephanie Beatriz csfd

Bucky F*cking DentBobovy burgery ve filmuCatwoman: HuntedEncantoŽivot v HeightsLEGO® příběh 2Half MagicThe Light of the MoonDoba ledová: Mamutí drcnutíPee-wee's Big HolidayTo nejsi TyDočasný domovBig MouthTwisted MetalBobovy burgeryCentral ParkLegenda jménem Vox MachinaAlpha BetasBrooklyn 99Devil May CareMaya a tři bojovníciVeselá tetkaKačeří příběhyKde je Valda?Kouzelníci: Příběhy z ArkádieReno 911!


Aktualizace osobnostního profilu Stephanie Beatriz: 11.12. 2023 05:53