Filip Sajler 44 let


Filip Sajler je český kuchař. Své gastronomické zkušenosti získal z restaurací v USA, Německu, ČR, Itálii, Londýně a mnoho dalších. Vařil pro spoustu známých osobností, přičemž zmínit můžeme například Davida Copperfielda, Davida Bowieho, Sheryl Crow nebo Madonnu. Mezi nimi je i bývalý český prezident Václav Klaus. Ve své profesi získal několik ocenění ze soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil a Kuchařská olympiáda v Erfurtu. Tři roky byl také kapitánem Pražského regionálního týmu a další tři roky členem Českého národního kuchařského týmu.

Jeho manželkou je Gabriela Sajlerová, kterou si vzal na Silvestra roku 2009. Má s ní dvě děti, Sophii a Stellu. Kromě vaření patří mezi jeho koníčky i automobilové závody. Je držitelem dvou titulů vicemistra České republiky a vítězem několika závodů do vrchu v evropském šampionátu. Zajímavé na tom je, že k závodům se dostal právě přes jeho ženu.


6.12.1979
Československo
Filip Sajler csfd

Konfrontace Petra FischeraZázraky přírodyStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíČétéčkoKluci v akciUvolněte se, prosímPod pokličkou


Aktualizace osobnostního profilu Filip Sajler: 6.12. 2023 10:34