Ivana Andrlová 63 let


Vždy krásná a chytrá princezna Ivana Andrlová se narodila 28. října 1960 ve Vysokém Mýtě. Po studiu na pražské konzervatoři v roce 1982 působila v Divadle Jiřího Wolkera (dnešní divadlo v Dlouhé). Stala se manželkou herce Ivana Vyskočila, se kterým je ale již rozvedená a má dceru Michaelu. Od devadesátých let střídavě hrála v různých pražských hereckých souborech.

Je velmi dobrá dabérka, což prokázala nadabováním hlavní představitelky Ally amerického televizního seriálu ALLY MCBEALOVÁ nebo hlavní představitelky seriálu DIVOKÝ ANDĚL Natalii Oreiro. Také je držitelkou Ceny Františka Filipovského za nejlepší ženský herecký výkon v dabingu za zvárnění hlavní role Ally Mcbealové ve stejnojmenném seriálu. V České televizi vystupuje společně s moderátorem Alešem Cibulkou v pořadu věnovanému češtině. Od roku 1997 je členkou soukromé Divadelní společnosti Háta.


28.10.1960
Vysoké Mýto, Československo
Ivana Andrlová csfd

Špindl 2Tajemství pouze služebníJedlíci aneb Sto kilo láskyŠkodnáZázračné mečeVeselé vánoční hodyŽena v kleciOmyl děda VševědaMarie RůžičkaKučírek versus KučírekVíla z jeskyně zlaPernikářka a větrný mládenecAť přiletí čáp, královno!O zrzavé AnduleKverulantkaCo takhle svatba, princi?Drahá tetičkoMladé vínoPrstýnek bez kamínkuPřípad Karoliny TestovéPřípad KolmanSardinky aneb Život jedné rodinkyStudentská baladaSvětlo v tmáchVánoční RůženkaA co ten ruksak, králi?Lucie a MartaO chytrém HonzoviPusu, pusu, pusu!Chytrá princeznaTři princezny tanečniceKouřová clonaLešanské jesličkyBhudžangásana znamená KobraHlavní výhraPlášť Marie TerezieVítr v kapseZa humny je drakZelená vlnaBurácení s BurácemMezičasMonstrum z galaxie ArkanaVýletyZralé vínoZuzana je našeDopis psaný španělskyPrincové jsou na drakaMiluji TěOtec nebo bratrPrinc a VečerniceSólo pro starou dámuCo je to s tebou, Lenko ?KlukovinaZůstanu s tebou!PodnájemníciDobré zprávyJedna rodina


Aktualizace osobnostního profilu Ivana Andrlová: 31.10. 2023 13:27