Barbara Bach 76 let


Narodila se jako Barbara Goldbach v newyorském Queensu, nejstarší z pěti dětí Marjorie a Howarda Goldbachových. Otec, policista, byl rakouský Žid, matka byla irská katolička a babička pocházela z Rumunska. Barbara navštěvovala Katolickou střední školu, v šestnácti však školy nechala a vydala se na dráhu modelky a brzy se propracovala ke špičce ve svém oboru. V Římě v roce 1966 se seznámila s o jedenáct let starším italským obchodníkem Augusto Gregorinim a dva roky nato se vzali. Žili v Itálii, kde se jim také narodila dcera, pozdější zpěvačka a textařka Francesca Gregorini (1968) a syn Gianni (1972), který byl během porodu málem uškrcen pupeční šňůrou, omotanou kolem krku. Měl neurologické problémy a později podstoupil operaci, po které se zlepšil.

V roce 1980, při natáčení dobrodružné komedie CAVEMAN (1981), mezi její herecké kolegy se zde zařadil i bývalý kapelník skupiny „The Beatles“ Ringo Starr a během práce na filmu se s ním sblížila. Během májové cesty po Anglii, měli Ringo a Barbara málem fatální autonehodu, ze které zázrakem vyvázli jen s několika ranami. Tehdy se Ringo údajně rozhodl, že už od Barbary nikdy nechce být odloučen. A byli zrovna na dovolené, když jim v prosinci její dcera oznámila smutnou událost o zastřelení Johna Lennona. Ringo s Barbarou jeli hned do New Yorku projevit Yoko Ono a Seanovi soustrast. Koncem dubna 1981, jen několik týdnů po uvedení snímku CAVEMAN, se s Ringem vzali. V dalších letech svého muže doprovázela po jeho turné, byla k vidění v několika jeho videoklipech a také k slyšení na některých jeho nahrávkách. V lednu 1981 se její foto objevilo na obálce „Playboye“.

Od roku 1993 má Bachová magisterský titul z psychologie (Kalifornská Univerzita v L.A.). Spolupracuje s kampaní "Rodiče za bezpečnou stravu“. S pomocí Patti Boydové (Ringovy ex-přítelkyně), George Harrisona a Erica Claptona rozběhla v roce 1991 v Londýně „Svépomocný léčebný program pro narkomany“ („Self Help Addiction Recovery Program“, S.H.A.R.P.) - bezplatnou poradnu respektive stanici. S Ringem založili také charitativní organizaci „The Lotus Foundation“ a ve stejném duchu spolupracuje s vdovami Olivií Harrisonovou a Yoko Ono (kampaň „Rumunský Anděl“).


27.8.1947
Queens, New York City, New York, USA
Barbara Bach csfd

To the North of KatmanduPozdravuj na Broad StreetPrincezna DaisyCavemanPodporujte akademiiThe UnseenHumanoidJaguár žije!Ostrov rybích mužůŘeka velkého krokodýlaOddíl 10 z NavaroneTak například myThe Mask of Alexander CrossŠpion, který mě milovalLupo dei mari, IlObčan se bouříL'ultima chanceMaschio ruspante, IlPaolo il caldoKrátká noc skleněných panenekLa tarantola dal ventre neroMio padre MonsignoreUn peu de soleil dans l'eau froideOdysseova dobrodružstvíThe Sound of 007: Live from the Royal Albert HallPremium Bond with Mark Gatiss and Matthew SweetThe Night That Changed America: A Grammy Salute to The BeatlesCelebrity Nude Revue Best of the Saucy 70's Volume 1True BondThe Spy Who Loved Me: 007 in Egypt50 Worst Movies Ever Made, TheBondovy dívky jsou věčnéJames Bond StarsAnd the Word Was BondPříběh Jamese BondaMemories of 1970-1991Queen: Magic Years, Volume Two - A Visual Anthology007 Stage DedicationPinewood Film Studios Open DayThe Making of 'The Spy Who Loved Me'Ringo Starr: La De DaPaul McCartney: So BadRingo Starr: Stop and Take the Time to Smell the RosesKeine Leiche ohne LilyThe CoolerE! Živě z červeného koberceLa nuit des stars à Monte CarloOne More Audience with Dame Edna EverageAmerica's Top 10StarsTomorrow Coast to Coast


Aktualizace osobnostního profilu Barbara Bach: 9.11. 2023 11:07