Gabriel Iglesias 47 let


Gabriel J. Iglesias pžezdívaný také  "Fluffy"=(načechraný) nebo "Fluffy guy" je americký herec , spisovatel, producent ale hlavně komik.

Gabriel žil s matkou na spoustě místech Kalifornie, příkladem třeba Riverside, Corona nebo Baldwin Park, avšak většinu života žil v Jižní Kalifornii, konkrétně na Long Beach s populací obyvatel přibližně 462 000.

Předtím, než se začal věnovat komediální kariéře, pracoval Gabriel v telefonní společnosti v Los Angeles. V té době se již začal komediím věnovat, ale nebylo to pro něj jednoduché, proto se rozhodl něčeho vzdát , a to byla telefonní společnost. Gabrielova matka ho varovala, ale on se přesto rozhodl věnovat komediální kariéře naplno.

Gabriel Iglesias často odkazuje na svou váhu v jeho vystoupeních a svým termínem "Oh, I'm not fat, I'm fluffy" zaujal spoustu fanoušků s nadváhou. V hereckém průmyslu se objevil například v pořadu "All That ", kde si zahrál v šesté sezóně po boku herečky Amandy Bynes a dalšími.


15.7.1976
San Diego, California, USA
Gabriel Iglesias csfd

Paws of Fury: The Legend of HankSpace Jam: Nový začátekThe All-Star Nickmas SpectacularGabriel „Fluffy“ Iglesias: Univerzální showUglyDollsPsí detektivCocoFerdinandVelká oříšková loupež 2Šmoulové: Zapomenutá vesniceŠťastná hvězdaDoba ledová: Velikonoční překvapeníGabriel Iglesias: I'm Sorry for What I Said When I Was HungryLedová sezónaBez kalhot XXLEl Americano 3DAnnoying Orange: Movie FruitacularKniha životaPár nenormálních aktivit 2Velká oříšková loupežLetadlaBez kalhotLetní snySantiagovy dnyEl matadorMaya a tři bojovníciPříšerky v rachotěMr. IglesiasVelká komediální záměnaTaková moderní rodinkaThe Nut JobNarcosCristelaGabriel Iglesias: Aloha FluffyThe High Fructose Adventures of Annoying Orange=3Just for LaughsGriffinoviVladařova nová školaMoje žena a dětiLleno, por favorThe Fluffy MovieScooby Doo: Vítězné gólyEntre vivos y plebeyosGabriel Iglesias: Hot and Fluffy


Aktualizace osobnostního profilu Gabriel Iglesias: 5.11. 2023 04:01