Seo-joon Park 35 let


Park Seo-joon je jihokorejský herec, který si získal mezinárodní uznání za své strhující výkony v různých televizních dramatech a filmech. Narodil se v Soulu v Jižní Koreji, avšak vyrůstal ve městě Anyang.

Park Seo-joon hrál v několika úspěšných dramatech jako Kill Me, Heal Me (2015), She was Pretty (2015) a What's Wrong with Secretary Kim (2018). Jeho výkony v těchto dramatech byly chváleny pro realistické zobrazení složitých postav.

Kromě své televizní práce se Park Seo-joon také objevil v několika filmech, včetně Chronicles of Evil (2015) a Midnight Runners (2017), které byly oba úspěšné. Oblibu si získal i v zahraničí. Hrál např. v americkém filmu The Marvels (2023).

Park Seo-joon získal během své kariéry řadu ocenění, včetně prestižní Baeksang Arts Award za nejlepšího herce v televizním dramatu. Je také známý pro svou filantropickou práci, kdy během své kariéry přispívá na různé charitativní účely.


16.12.1988
Soul, Jižní Korea
Seo-joon Park csfd

Betonová utopieDeurimMarvelsPrachy na rozjezdParazitSajaCheongnyeongyeongchalJigeum mannaleo gabnidaRieolAkui yeondaegiVnitřní krásaDrama Festival 2013: The Sleeping WitchPeopekteu geimPříšera ze starého SouluTřída z ItaewonuKimbiseo wae geureolkkaHwarang: Květinoví rytířiVlastní (ne)cestouGeunyeoneun yeppeossdaKilmi, hilmiMama - sesang mooseoul ge eobsneunManyeoeui yeonaeDdaddeukhan mal hanmadiGeum nawara, deookddak!PaemilliDeurim haiJinny's Kitchen


Aktualizace osobnostního profilu Seo-joon Park: 20.3. 2024 02:20